Είναι αυτό το νέο fidget spinner;

Πριν καλά καλά κοπάσει η μανία με το περιστρεφόμενο gadget Fidget Spinner (διάβασε περισσότερα ΕΔΩ), ένα καινούργιο παιχνίδι κάνει την εμφάνιση του και φαίνεται να κερδίζει έδαφος.

 


Η συγκεκριμένη μίνι – βαλίστρα πωλείται στο διαδίκτυο, κοστίζει περίπου 1 δολάριο και έχει γίνει πολύ δημοφιλής ανάμεσα στα παιδιά στην Κίνα. Η διαφορά της με το Fidget Spinner έγκειται στο ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει τη δυνατότητα να τραυματίσει κάποιο παιδί, αφού εκτοξεύει οδοντογλυφίδες με σχετικά μεγάλη ταχύτητα.

Η εφημερίδα Shanghai Daily, αναφέρει ότι το παιχνίδι έχει εξαπλωθεί γρήγορα σε ολόκληρη την Κίνα, ανάμεσα σε παιδιά της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευση της χώρας.  

«Το ασυνήθιστο παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ μικρό, αλλά είναι αρκετά ισχυρό για να τρυπήσει ένα μπαλόνι ή ένα χαρτόνι. Και όταν στη θέση της οδοντογλυφίδας μπει κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο, μπορεί να προκαλέσει περισσότερη ζημιά», αναφέρει το δημοσίευμα.  Διάβασε κι αυτό: Οι 10 προκάτοχοι του fidget spinner από τα 80s και τα 90s 

  

Με πληροφορίες από την LIFO 


Σχετικα

Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού

Η Έλενα Παπαρίζου έγινε, σαν σήμερα, το «Number One» της Ευρώπης

Απόκοσμες φωτογραφίες από την Λεμεσό

Για σένα που χαίρεσαι (στα κρυφά) όταν ακυρώνονται προγραμματισμένες έξοδοι

Η παράδοξη αρμονικότητα της (κυπριακής) φύσης

Αποκαλυπτήρια για το μνημείο του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου στην Κύπρο