«Που είναι η μαμά μου… Είσαι δίπλα μου και δε φοβάμαι»

«Για όλους εκείνους που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο, αλλά και σε αυτούς που έφυγαν πρόωρα και άδικα».


Το συγκλονιστικό έργο παρουσιάζει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου (CBTA), την Τετάρτη, 14 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Πρόκειται για μια παράσταση που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και μεταφέρει στους θεατές μέσα από κινησιολογία, χορογραφία και μουσική, τη γενναία μάχη ενός ασθενούς με καρκίνο.

Το συνταρακτικό χορόδραμα που εμπνεύστηκε ο ταλαντούχος χορογράφος Γιώργος Δημόπουλος, αφηγείται την πάλη του ασθενούς με τη νόσο, από τη στιγμή που ενημερώνεται για την ασθένεια, τα στάδια της θεραπείας και τη συνεχή αναζήτηση της αγκαλιάς της μητέρας του.

Το έργο κορυφώνεται με την ελπίδα, τη δύναμη της θέλησης και τη λύτρωση του ασθενούς.

Οι καταιγιστικές και πολυποίκιλες εναλλαγές των σκηνών που ξεδιπλώνονται αβίαστα μπροστά στα μάτια των θεατών προκαλούν μια ανεξάντλητη γκάμα συναισθημάτων και εκφράσεων.

Τα καθαρά έσοδα από την Φιλανθρωπική Παράσταση που έχει τεθεί υπό την Υψηλή Προστασία της Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη Συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργού Υγείας Γιώργου Παμπορίδη και του Δημάρχου Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, θα διατεθούν για τη θεραπεία ασθενών με όγκους εγκεφάλου.

Αξίζει να σημειωθεί,  ότι κάθε χρόνο στην Κύπρο καταγράφονται περίπου 60 νέα περιστατικά ατόμων με όγκους εγκεφάλου.

Πληροφορίες και κρατήσεις: 99676643 – 97716373 / Facebook

Χορηγοί επικοινωνίας: Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και περιοδικό OK


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ