Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία

Σήμερα Πέμπτη ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος, εκτός από τα ορεινά όπου θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα, σύμφωνα με το Kitasweather.

 


Article featured image
Article featured image

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 2-3 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα ενισχυθούν σε νοτιοδυτικούς έως βορειοδυτικούς 3-4 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά παράλια ισχυροί 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, 32 έως 34 βαθμούς στα νότια και ανατολικά παράλια, 30 έως 32 στα δυτικά και βόρεια παράλια και 24 στη χιονίστρα.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Σταδιακά θα αρχίσει να εμφανίζεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Τα ποσοστά υγρασίας θα είναι πολύ αυξημένα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, 20 έως 21 βαθμούς στα παράλια και 13 στη χιονίστρα.

Αύριο Παρασκευή ο καιρός μετά την διάλυση της τοπικής πρωινής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης θα καταστεί παντού ηλιόλουστος εκτός από τα ορεινά όπου θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή άνοδο σε σχέση με σήμερα.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι ηλιόλουστους, με τη θερμοκρασία να σημειώνει σταδιακή άνοδο. Τις αυγινές και πρώτες πρωινές ώρες θα παρατηρείται τοπικά χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ