Το The Mall of Engomi ανανεώνεται

Το The Mall of Engomi ανανεώθηκε για ακόμη μια φορά.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, έχουν πραγματοποιηθεί αλλαγές στους χώρους του εμπορικού κέντρου που αφορούν την επέκταση του καταστήματος OVS αλλά και την εγκατάσταση της πασίγνωστης ελληνικής αλυσίδας υπεραγορών Σκλαβενίτης.

Το OVS, μια από τις φημισμένες ιταλικές μάρκες μόδας, προχώρησε στην επέκταση του καταστήματος στο The Mall of Engomi, θέλοντας να προσφέρει μια μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη συλλογή.

Η ελληνική αλυσίδα υπεραγορών Σκλαβενίτης έχει ήδη εγκατασταθεί στο The Mall of Engomi.

Έχει στον προγραμματισμό του να διαμορφώσει και να αλλάξει τον χώρο του πρώην Carrefour.

Οι κάτοικοι της περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα καθημερινά τους ψώνια σε ένα ολοκαίνουριο περιβάλλον με χιλιάδες επιλογές προϊόντων.

Ο Γιώργος Πίσσης, διευθυντής μάρκετινγκ του The Mall of Engomi, σχολίασε σχετικά: «Είναι βασική προϋπόθεση κάθε επιτυχημένης εταιρείας να μην επαναπαύεται και να προσφέρει στην οικονομία στην οποία δραστηριοποιείται. Εμείς ακολουθούμε πιστά την πιο πάνω αρχή και αυτό φαίνεται μέσα από τις ενέργειες μας που σκοπό έχουν να προσφέρουν επιπρόσθετη αξία στη συνολική εμπειρία του κάθε μας επισκέπτη. Η επέκταση του εμπορικού κέντρου με το καταστήμα OVS αλλά και η έναρξη της λειτουργίας της υπεραγοράς Σκλαβενίτης είναι τα πιο πρόσφατα παραδείγματα».

Το The Mall of Engomi αποτελεί έναν κεντρικό πολυχώρο για τις περιοχές της δυτικής Λευκωσίας, προσφέρει εμπειρία ψωνίσματος με ποικιλία καταστημάτων, εξυπηρετεί εκατοντάδες καταναλωτές και συμβάλει στην εκπαίδευση της τοπικής κοινωνίας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ