Θα γίνει MALL το ΚΕΝ Λάρνακας;

Όπως όλα δείχνουν, η Λάρνακα «διώχνει» το Κέντρο Νεοσυλλέκτών της από το κέντρο της πόλης και φτιάχνει Εμπορικό Κέντρο 100 και πλέον καταστημάτων.  

 


Article featured image
Article featured image

Τις πληροφορίες έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» μέσα από το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Άγγελου Νικολάου, το οποίο αναφέρει ότι το υπουργείο Άμυνας έδωσε το πράσινο φως για την μεγάλη εμπορική ανάπτυξη, αποσύροντας και τον τελευταίο σκόπελο που υπήρχε. Πλέον μένει μόνο η πολεοδομική άδεια για να αρχίσουν οι απαιτούμενες εργασίες.

Το εμπορικό κέντρο, το οποίο αν όλα προχωρήσουν βάσει του σχεδιασμού αναμένεται να ανοίξει για το κοινό στα τέλη του 2018, θα φιλοξενεί 100 καταστήματα στον ισόγειο χώρο (ένδυσης, υπόδησης, παιδικά, αθλητικά, οπτικά είδη, χώρος ηλεκτρονικών παιχνιδιών, αίθουσες κινηματογράφου, εστιατόρια, καφετέριες παιδότοπος κλπ.), υπεραγορά, πολυκατάστημα και υπαίθριο χώρο στάθμευσης, ενώ στο υπόγειο θα χωροθετηθούν χώρος στάθμευσης (1415 ) και αποθηκευτικοί χώροι.





 

Τι θα γίνει με το ΚΕΝ;

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το υπουργείο Άμυνας ήδη βρίσκεται σε φάση μεταστέγασης στρατοπέδων που βρίσκονται εντός των αστικών κέντρων, και το στρατόπεδο Λοχία Λαζάρου Γεωργίου στην Λάρνακα, όπου σήμερα λειτουργεί και το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Λάρνακας, έχει μπει σε σειρά προτεραιότητας στο πλαίσιο αυτό. Εντούτοις σημειώνεται πως εάν το Mall ολοκληρωθεί πριν την μεταστέγαση του στρατοπέδου, το υπουργείο έχει μεριμνήσει για λύση, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ