Ο άνθρωπος πίσω από τη viral φωτογραφία με τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής

Ο δημοσιογράφος (ανταποκριτής του ΚΥΠΕ) Σταύρος Κονιώτης αποτύπωσε εντυπωσιακά την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στο Βασιλικό.

 


Article featured image
Article featured image

Εκτός από τις φωτογραφίες που έστειλε στο ΚΥΠΕ, ο Σταύρος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και μια σειρά από φωτογραφίες, πιο καλλιτεχνικές.

«Εκείνη τη στιγμή είδα στο κάδρο μου αυτές τις εικόνες και τις αποτύπωσα φωτογραφικά. Για δημοσίευση έστειλα άλλες φωτογραφίες που ‘αποτύπωναν’ καλύτερα την είδηση της πυρκαγιάς, ενώ αυτές, που είναι πιο 'καλλιτεχνικές', τις κράτησα για μένα και τις ανέβασα στο facebook» αναφέρει στη CITY ο Σταύρος.

Ένας δημοσιογράφος, ένας φωτογράφος, την ώρα που εκτυλίσσονται τα γεγονότα, τις πλείστες φορές θα «τρέξει» να κάνει τη δουλειά του έτσι ώστε να κυνηγήσει την αποκλειστικότητα. Λίγες είναι οι φορές που κάποιος θα τολμήσει να βρει κάτι «όμορφο» ή «εντυπωσιακό» (με ή χωρίς εισαγωγικά), ακόμα και σε άσχημα γεγονότα και ακόμα πιο λίγες οι φορές θα τολμήσει να το δημοσιεύσει.



Πιο κάτω, δύο ακόμα εξαιρετικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μαζικά στο κυπριακό διαδίκτυο, οι οποίες έχουν τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται πιο πάνω και ενδεχομένως να μην γνωρίζεις ότι ανήκουν στον Σταύρο Κονιώτη:

 

Η μαθήτρια που παρέλασε με μαντήλα στην Κύπρο [διάβασε σχετικά εδώ]



 

Το χρονικό της πυρκαγιάς και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες του Σταύρου Κονιώτη

Η πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Βασιλικού γύρω στις 23.00 (βράδυ Δευτέρας).

Η φωτιά κατέκαψε πασσάλους εμποτισμένους με πίσσα και ελαστικά τα οποία χρησιμοποιούνται ως καύσιμη ύλη στο Τσιμεντοποιείο Βασιλικού.

Στον χώρο βρέθηκαν 8 πυροσβεστικά οχήματα και ευτυχώς η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. 

Εκεί βρέθηκε και ο ίδιος ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Τράγκολας, ο οποίος συντόνιζε την όλη προσπάθεια πυρόσβεσης, όπως επίσης και ο εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας, Αντρέας Κεττής.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ