Θέλεις να εργαστείς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;

Αιτήσεις για πρακτική άσκηση, που αρχίζει την 1η Μαρτίου του 2018, δέχεται το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Ευρωβουλής, οι αιτήσεις για πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησαν στις 15 Αυγούστου και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και η αίτηση μπορεί να υποβληθεί ηλεκτρονικά.

«Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε με ανθρώπους από ολόκληρη την Ευρώπη και να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις για τη λειτουργία των ευρωπαϊκών οργάνων, μην χάσετε την ευκαιρία και στείλτε τώρα την αίτησή σας», παροτρύνει το ΕΚ.

Οι ασκούμενοι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σημειώνεται περαιτέρω, έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να εργαστούν με ανθρώπους από όλες τις χώρες της ΕΕ, θα μπορέσουν να εφαρμόσουν τις θεωρητικές τους γνώσεις σε ένα συναρπαστικό εργασιακό περιβάλλον, ενώ θα αποκτήσουν εμπειρία σε τομείς όπως η επικοινωνία, η δημιουργία πολιτικών, η μετάφραση και η διοίκηση.

Επίσης, προστίθεται, η άσκηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μπορεί να αποτελέσει ένα ιδανικό εφαλτήριο για την περαιτέρω σταδιοδρομία στις Βρυξέλλες αλλά και οπουδήποτε αλλού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ