Ένα μυθιστόρημα για το ποδόσφαιρο [που έγινε μανία]

Ο Τριγωνοψαρούλης, ο Μαυρολέπιας, ο Βιβλιοπόντικας, ο τελευταίος ιππόκαμπος, ο Μικέλε και ο Φώτης, θα είναι παρόντες, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, μαζί με τον δημιουργό τους Βαγγέλη Ηλιόπουλο.

 


Article featured image
Article featured image

Οι ήρωες που δημιούργησε ο πολυβραβευμένος συγγραφέας παιδικών παραμυθιών και μυθιστορημάτων, Βαγγέλης Ηλιόπουλος, θα υποδεχτούν τους ήρωες του νέου μυθιστορήματος του συγγραφέως με τίτλο «Ποδοσφαιρομανία», στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου.

Το νέο μυθιστόρημα «Ποδοσφαιρομανία» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, κέρδισε τον διαγωνισμό Συγγραφής Παιδικής Λογοτεχνίας 2016 που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού Νεανικού Βιβλίου.

 



Με αφορμή την τελετή απονομής, το Πολιτιστικό Ίδρυμα φιλοξενεί στην αυλή του μια πολύχρωμη και πολύ διασκεδαστική γιορτή.

Οι ηθοποιοί Θανάσης Δρακόπουλος και Αστέρω Κυπριανού, διαβάζουν αποσπάσματα από το μυθιστόρημα του συγγραφέως, ενώ αμέσως μετά ο stand up comedian Λούης Πατσαλίδης θα πάρει το ρόλο του διαιτητή σε μια συζήτηση με τον συγγραφέα και ποδοσφαιριστές για το ποδόσφαιρο.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπουν ποδοσφαιρικά παιχνίδια με καλεσμένους γνωστούς ποδοσφαιριστές εκπρόσωπους του «Γκολ στη Ζωή».  

Φιλική Συμμετοχή: Γκολ στη ζωή, Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, Odio Vibe

 

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017, 16:30

Υπαίθριο Θέατρο Πολιτιστικού Ιδρύματος

Φανερωμένης 86-90, παλιά Λευκωσία

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: 22 128157 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ