Είναι η Λεμεσός η νέα Κίνα;

Όποιος μίλησε για ρωσοποίηση της Λεμεσού, μάλλον δεν είδε αυτή τη φωτογραφία.

 


Article featured image
Article featured image

Η κεντρική φωτογραφία, απεικονίζει μία συνοικία της Λεμεσού, όπως αυτή θα διαμορφωθεί αφότου προχωρήσει το σχέδιο Δήμου Λεμεσού για τη δημιουργία περιβαλλοντικών γειτονιών σε διάφορες περιοχές της πόλης. Τι σου φαίνεται περίεργο;

Ένα email που λάβαμε σήμερα (10/01) από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λεμεσού μας ενημέρωνε για τη Δημοσιογραφική Διάσκεψη που δόθηκε στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Μέγαρο, για παρουσίαση των νέων αναπτυξιακών έργων που προγραμματίζει ο Δήμος με τίτλο «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 2018. ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΜΕΣΟΣ –ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ».

Μαζί με το μακροσκελές κείμενο όπου παρουσιάζονταν όλα όσα είχαν ειπωθεί στη διάσκεψη τύπου, οι υπεύθυνοι του Γραφείου Τύπου επισύναψαν και τρεις φωτογραφίες από τα κυριότερα αναπτυξιακά έργα που τρέχουν αυτή τη στιγμή στην πόλη και αφορούν:

 



Την ανάπλαση της Πλατείας Ηρώων μέσω αρχιτεκτονικού διαγωνισμού.

 



Την επανάκτηση της διαχείρισης του Φοιτίδιου Αθλητικού Κέντρου- ΓΣΟ από το Δήμο Λεμεσού το οποίο θα επαναλειτουργήσει ως χώρος κοινωνικής άθλησης, ενώ θα φιλοξενήσει και το Αθλητικό Μουσείο Λεμεσού.

 



Και τέλος τη δημιουργία περιβαλλοντικών γειτονιών στις περιοχές Ομονοίας, Αγίου Σπυρίδωνα και Αγίου Νικολάου.

Αν η πιο πάνω φωτογραφία δεν είναι λάθος των υπευθύνων, τότε υποθέτουμε ότι ο Δήμος Λεμεσού προετοιμάζει το έδαφος για προσέλκυση Κινέζων επενδυτών στην περιοχή...


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ