Είναι πολλά τα εκατομμύρια στην Αγία Νάπα

Συγκεκριμένα πέραν των €3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα ποσό το οποίο προέκυψε από τα έσοδα που αποκόμισε ο Δήμος Αγίας Νάπας από τις παραλίες του, μόνο για το 2017.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ προ ημερών ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, «ο Δήμος είχε σημαντική αύξηση εσόδων από τις παραλίες, δηλαδή τα κρεβατάκια, τις ομπρέλες και τα θαλάσσια σπορ, για το 2017. Τα έσοδα υπολογίζονται στα 3,526,000 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) με μία αύξηση περίπου 12% σε σχέση με το 2016, όταν τα έσοδα ανήλθαν στα 3,149,000 εκατομμύρια ευρώ».

Πρόσθεσε ότι «χρόνο με τον χρόνο επιβεβαιωνόμαστε, ότι η απόφαση που λάβαμε από το 2015, κάτω από δύσκολες συνθήκες, δηλαδή να διαχειριστούμε εμείς τις παραλίες μας ήταν ορθή. Η απόφαση αυτή επιβεβαίωσε επίσης ότι η διαχείριση των παραλιών από το Δήμο έχει εξυπηρετήσει καλύτερα το δημόσιο συμφέρον».

Σύμφωνα με τον κ. Καρούσο, «εκτός από τα σημαντικά έσοδα, έχει πλέον μπει μία τάξη στις παραλίες μας, αφού υπάρχει ομοιομορφία και έλεγχος, ενώ δημιουργήθηκαν αρκετές θέσεις εργασίας στις οποίες προσλήφθηκαν κυρίως νέοι. Ακόμα οι υπηρεσίες μας  έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά αφού προσφέρουμε πλέον δωρεάν wi-fi, θυρίδες ασφαλείας και έχουμε ενισχύσει σημαντικά την ασφάλεια των παραλιών του Δήμου Αγίας Νάπας».

Ανέφερε ακόμα ότι «θα συνεχίσουμε την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στον κόσμο και προς επίτευξη του στόχου αυτού, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε πρόσφατα την προκήρυξη διαγωνισμού με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών των παραλιών της Αγίας Νάπας στη βάση των θεματικών παραλιών. Στόχος είναι να παραδοθεί ένα masterplan για τις υπηρεσίες που θα πρέπει να έχει κάθε παραλία, λαμβάνοντας υπόψη τη μοναδικότητα και τις ιδιαιτερότητες της κάθε μιας».

 

Πηγή: ΚΥΠΕ, Famagusta.News

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ