Οι πρώτοι «Μαχητές» του Survivor 2 είναι άλλο πράγμα… [εικόνες]

Τα πρόσωπά τους αποκαλύφτηκαν μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram του ίδιου του παραγωγού της εκπομπής. Τα υπόλοιπα, ήταν θέμα χρόνου να βγουν στη φόρα.

 


Article featured image
Article featured image

Χωρίς υπερβολή, το Survivor 2 ετοιμάζεται για πολύ μεγαλύτερα πράγματα από το προηγούμενο, με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali να περνάει όλους όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν από κόσκινο πριν καταλήξει στις τελικές του επιλογές.

Πριν μερικές ημέρες ανακοινώθηκαν τα πρώτα 4 ονόματα προσώπων, οι οποίοι θα συμμετέχουν στην ομάδα των Διάσημων (διάβασε σχετικά εδώ…>>> https://goo.gl/yFG8r3), ενώ οι μικροδιαρροές και η φημολογία για το ποιοι θα στελεχώσουν τις φετινές δύο ομάδες έχει γίνει πλέον καθημερινή.

Μόλις χθες (3/01), ο Τούρκος παραγωγός μέσα από το λογαριασμό του δημοσίευσε φωτογραφίες από τα δοκιμαστικά του Survivor 2 και μαζί με αυτές και τα πρόσωπα 3 εκ των συμμετεχόντων στην ομάδα των «Μαχητών».

Άντρες οι οποίοι διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα κάνουν το γυναικείο (και όχι μόνο) πληθυσμό να κολλήσει μαζί τους.

Φέτες κοιλιακοί, τατουάζ, μούσι και βλέμμα που σκοτώνει ό,τι κινείται περιμετρικά. Τώρα ποιος από αυτούς έχει τα φόντα να γίνει ο νέος Ντάνος, θα το δείξει η εξέλιξη του παιχνιδιού και φυσικά το Twitter.

 

 

Ενδεικτικά, κάποιες εκπομπές στην Ελλάδα βρήκαν και παρουσίασαν τον πιο κάτω νεαρό:

 




 

Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up

A post shared by • ΑΓΟΡΟΥ  (@nikolas_agorou) on







 

LOVED BY FEW•HATED BY MANY•RESPECTED BY ALL

A post shared by • ΑΓΟΡΟΥ (@nikolas_agorou) on










 

#faith #family #hope #illusion #goodvibes #love #touch #your #soul

A post shared by • ΑΓΟΡΟΥ (@nikolas_agorou) on




 

Πηγή: LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ