Αυτό το πάρτι θα ξεσηκώσει τη Λευκωσία

Άλφα, Άλφα.

 


Τα ΑΛΦΑ Music Tours από την μπύρα ΑΛΦΑ ολοκληρώνονται με ένα μεγάλο πάρτι που θα ξεσηκώσει τη Λευκωσία!

Τα ΑΛΦΑ Music Tours, το καινοτόμο concept των live εμφανίσεων που αναπτύχθηκε και διοργανώθηκε από την μπύρα ΑΛΦΑ, φτάνουν στο τέλος τους και το γιορτάζουν με ένα πολύ υποσχόμενο πάρτι στη Λευκωσία!

Κλείνοντας το καλοκαίρι με τον πιο ανεβαστικό τρόπο, το τελευταίο ΑΛΦΑ Music Tour θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου στις 21:00 στο Patio Cocktail Bar, όπου το συγκρότημα Παπιγιόν θα χαρίσει στους παρευρισκόμενους μια ανεπανάληπτη ΑΛΦΑ βραδιά!

 Με ανεβαστικούς «feel good» ρυθμούς, το συγκρότημα υπόσχεται μια μοναδική βραδιά με δημοφιλή ελληνικά και ξένα τραγούδια, παρέα φυσικά με παγωμένες μπύρες ΑΛΦΑ. Η θετικότητα, το ταλέντο, η εκρηκτικότητα και ο αυθεντικός χαρακτήρας του συγκροτήματος, προσφέρουν ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης παρέα με τους δικούς μας ανθρώπους, γεμάτες τραγούδι, χορό και γέλιο. Κατά τη διάρκεια του event θα υπάρχουν παράλληλα και πολλές εκπλήξεις, μεταξύ των οποίων διαγωνισμός μέσω Instagram, που θα δώσει την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να κερδίσουν buckets με μπύρες ΑΛΦΑ για το τραπέζι τους.

 Προσφέροντας μοναδικές στιγμές γεμάτες μουσική και διασκέδαση, τα ΑΛΦΑ Music Tours, τα οποία ξεκίνησαν την περιοδεία τους από τις αρχές Μάϊου, πραγματοποίησαν συνολικά 20 live events. Ταξιδεύοντας σε ολόκληρη την Κύπρο παρέα με το συγκρότημα Παπιγιόν, τα ΑΛΦΑ Music Tours, πραγματοποίησαν εμφανίσεις στα πιο hot-spot σημεία της Κύπρου, δροσίζοντας έτσι το καλοκαίρι μας!

Οι απόλυτα πετυχημένες εμφανίσεις σε Symbols, Τρελάδικο, Καφενείο «Το Κάτι Τις», Ερωδός, Avenue, Bolivar House, Guest mezebar, Da Vinci, Otto Dieci, Columbia Beach, Noir, Βlue Apple, Πλατώ, Μουσική Σκηνή Κύκλος, Summer Club Paphos, Daltons Bar & Restaurant, Malthouse beer & food, Patio Cocktail Bar και Αιγιαλός έδωσαν την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να διασκεδάσουν στους πιο summer-mood ρυθμούς.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ