Εσύ πόσα ΚΕΑΝ δώρα κέρδισες;

Ο πολύ επιτυχημένος μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός της ΚΕΑΝ ολοκληρώθηκε. 

 


Article featured image
Article featured image

Με μεγάλη επιτυχία, πολλούς τυχερούς, καθημερινά δώρα και πραγματικές εκπλήξεις, ολοκληρώθηκε ο μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός της ΚΕΑΝ, μοιράζοντας χαρά και συγκινήσεις.

Ο μαγικός κωδικός που κρυβόταν στο πώμα των χυμών της ΚΕΑΝ ενός λίτρου, πορτοκάλι και 5 φρούτα, μοίραζε απλόχερα, όλο το καλοκαίρι, δωροεπιταγές, αεροπορικά εισιτήρια και διανυκτερεύσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία, ενώ χάρισε και τρία ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα για δύο άτομα σε εκπληκτικούς προορισμούς.

Πολλοί οι τυχεροί του καλοκαιρινού διαγωνισμού, αλλά στα ταξιδιωτικά μεγάλα δώρα η τύχη είχε αποκλειστικά το άρωμα γυναίκας! Η κα Γιάννα Γιάγκου κέρδισε ένα εκπληκτικό ταξίδι για δύο στο Dubai, με επίσκεψη στον καταυλισμό των Βεδουίνων και σαφάρι καμήλας, ενώ η κα Σκεύη Παρασκευά κέρδισε ταξίδι για δύο άτομα στο Abu Dhabi και συγκεκριμένα στο μαγευτικό Yas island, την κοσμοπολίτικη Yas Marina, με ξέφρενο παιχνίδι στο Yas Waterwold, αδρεναλίνη και εκπληκτικές βόλτες στο Ferrari World και περιήγηση στο φαντασμαγορικό παλάτι του Εμίρη. Τέλος, η κα Ελένη Αντωνίου κέρδισε ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Λονδίνο, για την πολυαναμενόμενη συναυλία των U2 στα τέλη Οκτωβρίου.

Συναρπαστικές εμπειρίες, απίθανα ταξίδια και πολλά δώρα. Η ΚΕΑΝ αποχαιρετά το καλοκαίρι με τις πιο ευχάριστες στιγμές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ