Τι συμβαίνει στις αποβάθρες του Μώλου Λεμεσού; [εικόνες]

Μεμονωμένο περιστατικό ή μια πολύ επικίνδυνη συνήθεια;

 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφίες: ΦΩΤΟ ΚΟΚΟΣ

 

Μια περίεργη και άκρως επικίνδυνη συνήθεια απαθανάτισε προ ημερών ο γνωστός φωτογράφος της πόλης Γιώργος Χριστοφή (Φώτο Κόκος) σε μία από τις αποβάθρες της Λεμεσού.

Όπως γίνεται αντιληπτό από τις εικόνες, νεαρός λουόμενος σκαρφαλώνει πάνω σε πάσσαλο βραδινού φωτισμού και φτάνοντας στην κορυφή του πασσάλου πραγματοποιεί μια βουτιά στη θάλασσα.

Μια κίνηση που ευτυχώς δεν είχε άσχημη κατάληξη, με τον νεαρό να φτάνει σώος στη θάλασσα χωρίς να τραυματιστεί.

Ωστόσο, όπως διαβάζουμε, αυτή η συνήθεια δεν είναι καινούργια αφού πολίτες αναφέρουν ότι αρκετοί νεαροί κατά καιρούς προβαίνουν σε τέτοιου είδους ενέργειες, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.

 

 

Ποια η θέση της Αστυνομίας;

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Αστυνομικό Σταθμό Λεμεσού, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη της περιοχής, μας ενημέρωσαν πως νομικά, τουλάχιστον, δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο σε αυτή τη πράξη εκτός και αν το συγκεκριμένο άτομο προκαλεί αναστάτωση στους περαστικούς που βρίσκονται στο σημείο. «Σαφώς και η πολιτεία πέραν της τήρησης των νόμων θέλει να προστατεύει τους πολίτες της, άρα σε περίπτωση που υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μας έχουμε υποχρέωση να προβούμε σε συστάσεις και να συμβουλέψουμε το άτομο να μην επαναλάβει την πράξη αυτή αφού μπορεί να αποβεί μοιραία για τον ίδιο. Δεν βλέπω, όμως, κάτι νομικά επιλήψιμο εκ πρώτης όψεως», σημειώνει ο υπεύθυνος του Τμήματος.

 

 

 

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ