Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες επέκτασης του Mall of Cyprus

Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί το όλο έργο.

 


Article featured image
Article featured image

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά την επέκτασή του το The Mall of Cyprus μεστόχο να ολοκληρώσει τις εργασίες του για να προσφέρει έναν ολοκληρωμένο και ανανεωμένο προορισμό για ψώνια, διασκέδαση και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους!

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι εμπορικοί χώροι του The Mall of Cyprus αυξάνονται κατά 6.000 τετραγωνικά μέτρα, γεγονός που δημιουργεί επιπλέον 30 περίπου νέα καταστήματα, ενώ παράλληλα γίνεται και αναδιαμόρφωση των υφιστάμενων χώρων, που θα ανανεώσουν τη γενική συνολική εικόνα του εμπορικού κέντρου.

 

 

Το όλο έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις, με την πρώτη τον Μάρτιο του 2019, και τη δεύτερη τον Ιούλιο του ίδιο έτους.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, έχει παραδοθεί σχεδόν όλος ο υπόγειος χώρος στάθμευσης, ενώ μέχρι το τέλος του 2018 αναμένονται να παραδοθούν 300 επιπρόσθετες θέσεις στάθμευσης, μια ενέργεια που θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο τη διακίνηση και μετακίνηση στο εμπορικό κέντρο, μετατρέποντας την εμπειρία σε ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

 

 

Επιπλέον, ήδη έχουμε νέες αφίξεις από διεθνή brands μόδας, μεταξύ άλλων, τα καταστήματα Dorothy Perkins και Wallis, ενώ έχουν αποκαλυφθεί και κάποια από τα καινούρια καταστήματα που θα ανοίξουν σε μετέπειτα φάση, συγκεκριμένα τα Marks & Spencer, Tezenis, Nautica, KEM, και Socks & Tights.

Από την άλλη μεριά, οι επισκέπτες του The Mall of Cyprus απολαμβάνουν ήδη τα ανακαινισμένα και αναβαθμισμένα καταστήματα Debenhams, Σκλαβενίτης, Stradivarius, και Folli Follie, ενώ στην πορεία θα ακολουθήσουν ανακαινίσεις και άλλων καταστημάτων που θα ενθουσιάσουν τους καταναλωτές.

 

 

Τέλος, αναφέρουμε επίσης ότι στα σχέδια της επέκτασης είναι η δημιουργία νέων, μεγαλύτερων και πιο άνετων χώρων εστίασης με βελτιωμένη αισθητική, όπου οι επισκέπτες θα έχουν περισσότερες επιλογές για ψυχαγωγία, αλλά και απολαυστικές στιγμές με τους φίλους και την οικογένεια τους σε εστιατόρια και καφετέριες.

Με την επέκτασή κάτω από το γενικότερο σκεπτικό του «Expanding Experiences» εγκαινιάζεται μια νέα εποχή για το Shacolas Emporium Park, μέρος του οποίου είναι και το The Mall of Cyprus, ένα πολυσύνθετο και σύγχρονο ολοκληρωμένο πάρκο ψυγαγωγίας, διασκέδασης και αγορών που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο για τις πιο μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ