Πώς μπορείς να μην το καταλαβαίνεις αυτό;

Επιτρέψτε μας, γι’ αυτή την ιστορία, να γίνουμε λίγο περισσότερο μελό.

 


Article featured image
Article featured image

Συνήθως προσπαθούμε να έχουμε μια πιο μετριοπαθή στάση σε ότι συμβαίνει γύρω μας, χωρίς εξάρσεις και ακρότητες. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε να διατηρούμε, όσο γίνεται, μια νηφαλιότητα μεταφέροντας την είδηση, όσο τραγική, συγκινητική, απολαυστική, μοναδική κι αν είναι, με τον πιο αντικειμενικό τρόπο χωρίς να υποδεικνύουμε στον αναγνώστη τα συναισθήματα που πρέπει να νιώσει.

Ωστόσο, κάποιες φορές βρίσκεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις που είναι δύσκολο να χειριστείς με νηφαλιότητα. Ανθρώπινες ιστορίες που σε αγγίζουν και σε συγκινούν και νιώθεις την ανάγκη όλο αυτό το συναίσθημα να το μεταφέρεις και προς τα έξω.

Το πιο κάτω βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στη σελίδα «Viral TRND», περιγράφει την ιστορία μιας οικογένειας με 4 παιδιά, η οποία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχε αποφασίσει να φιλοξενήσει ένα 11χρονο ορφανό αγόρι από την Κολομβία.

Όταν τελείωσε ο χρόνος παραμονής της οικογένειας, το αγοράκι επέστρεψε στο ίδρυμα που τον φιλοξενούσε πίσω στη χώρα του, χωρίς να ξέρει ότι η οικογένεια είχε ξεκινήσει διαδικασίες υιοθεσίας του. Κάτι που έμαθε όταν όλα ολοκληρώθηκαν και το παιδί πλέον ήταν και επίσημα μέλος της οικογένειας.



Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ