Ίσως το πιο εύλογο Golden Buzzer που πατήθηκε στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

«Είμαι φορτισμένος γιατί θεωρώ ότι είναι μια μάστιγα αυτή της κοινωνίας. Έχουνε γίνει δολοφονίες και τις βαφτίζουμε αυτοκτονίες, έχουνε γίνει αυτοκτονίες και τις κρύβουμε και λέμε ότι κάπου γλίστρησε».

 


Article featured image
Article featured image

Αφού τέλειωσε το τραγούδι του ο 15χρονος Γιώργος Θωμόπουλος, μέσα από το οποίο πέρασε ένα δυνατό μήνυμα για το bullying, ο Γιώργος Καπουτζίδης έβγαλε ένα συγκλονιστικό λόγο, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα σε συγκεκριμένους αποδέκτες.

«Το τραγούδι αυτό που έγραψες είναι πάρα πολύ σημαντικό, οφείλει να ακουστεί, να το ακούσουν οι γονείς αυτών των παιδιών που ασκούν bullying. Να ‘σαι καλά αγόρι μου», κατέληξε ο Γιώργος, πατώντας Golden Buzzer, στέλνοντας τον 15χρονο κατ’ ευθείαν στα ημιτελικά.

 

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο μικρός ανέφερε πως ο λόγος που ραπάρει γενικά είναι για να εκφράσει με αυτό τον τρόπο όσα τον απασχολούν, αλλά και πως πριν το Golden Buzzer του Καπουτζίδη είχε εισπράξει ένα «όχι» από τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ποιο κάτω μερικά tweets από κόσμο που επικροτεί αυτή την ενέργεια του Γιώργου Καπουτζίδη να αναδείξει με τα λόγια του αλλά και την υποστήριξή του στον μικρό ένα θέμα που, όπως πολύ σωστά επισημαίνει και ο ίδιος, αποτελεί μάστιγα στις μέρες μας.

 


 


 


 


 


 


 


 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ