«Special You» από την Golden Choice

Τι καλύτερο;

 


Article featured image
Article featured image

Το πρόγευμα είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας λένε οι ειδικοί, καθώς επιδρά άμεσα στην παραγωγικότητά μας και μας δίνει τα κατάλληλα εφόδια ώστε να ξεκινήσουμε τη μέρα μας σωστά. Γι’ αυτό θα πρέπει να γίνει αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας μας κάθε πρωί.

Για όλους εσάς που αγαπάτε τον εαυτό σας και το σώμα σας, νιώθετε μοναδικοί και ξεχωριστοί και ψάχνετε το ιδανικό γρήγορο πρόγευμα, η Golden Choice δημιούργησε τα νέα δημητριακά «Special You».

Τραγανιστές νιφάδες φτιαγμένες από τρία δημητριακά, καλαμπόκι, σιτάρι, ρύζι, και με 30% λιγότερα σάκχαρα από άλλα αντίστοιχα δημητριακά, τα νέα Golden Choice «Special You» αποτελούν την ιδανική λύση για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της νέας μέρας με ένα πρωϊνό πλούσιο σε φυτικές ίνες και χαμηλό σε θερμίδες.

Τα νέα δημητριακά «Special You» έχουν λανσαριστεί στην κυπριακή αγορά από τον Όμιλο Εταιρειών Frou Frou.

H Golden Choice, μέρος του ομίλου, είναι η πρώτη και μοναδική βιομηχανία δημητριακών προγεύματος στην Κύπρο. Όλα τα δημητριακά Golden Choice είναι απαλλαγμένα από γενετικά μεταλλαγμένα συστατικά και περιέχουν μόνο φυσικά χρώματα και αρώματα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ