Παρίστανε τον γιατρό, ενώ για τρία χρόνια υπήρξε και διευθυντής τμήματος

Στην πραγματικότητα ήταν κτηνίατρος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αυτήν την περίοδο σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να λάβει τον τίτλο που χρησιμοποιούσε -χωρίς να έχει- τα προηγούμενα χρόνια.

 


Article featured image
Article featured image

Με ποινή φυλάκισης ενάμιση έτους καταδικάστηκε από τη στρατιωτική Δικαιοσύνη γιατρός με πλαστό πτυχίο, ύστερα από καταγγελία.

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», ο άνθρωπος που καταδικάστηκε ήταν στην πραγματικότητα κτηνίατρος. Υπηρετούσε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, στην Ελλάδα, έχοντας υπάρξει μάλιστα για 3 χρόνια διευθυντής στο διαιτολογικό τμήμα.

Ο εν λόγω αξιωματικός καταδικάστηκε πριν από λίγο καιρό από τη στρατιωτική Δικαιοσύνη σε ποινή φυλάκισης 18μηνών έπειτα από καταγγελία που είχε γίνει για τις δραστηριότητές του. Ο ίδιος έχει ασκήσει έφεση για την απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο κτηνίατρος αυτήν την περίοδο σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να λάβει τον τίτλο που χρησιμοποιούσε χωρίς να έχει τα προηγούμενα χρόνια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ