Μουσικό λεωφορείο αγάπης στην Κύπρο

Το Stelios Pissis Music Foundation, εγκαινιάζει αυτά τα Χριστούγεννα την πρωτοβουλία των Μουσικών Δράσεων Προσφοράς «Gift a Concert», με τη δράση «The Xmas Music Love Tour».

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για ένα μουσικό λεωφορείο το οποίο αρχικά θα βρεθεί σε Νοσοκομεία, Ιδρύματα και Ειδικά Σχολεία της Λευκωσίας.

Στόχος να φέρει τη θεραπευτική δύναμη της μουσικής, μέσω live performances από επαγγελματίες μουσικούς, κοντά σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες ζωής.

Το Stelios Pissis Music Foundation δημιουργήθηκε με προτροπή του Κύπριου συνθέτη Στέλιου Πισή, που παρά την ασθένεια της μυϊκής δυστροφίας, η οποία τον καθηλώνει στο κρεβάτι, συνθέτει και ενορχηστρώνει τη μουσική του χρησιμοποιώντας μόνο την κίνηση των ματιών του.

Το Foundation έχει ως πρωταρχικό στόχο τη στήριξη, μέσω μουσικών δράσεων, ατόμων που αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες ζωής και στοχεύει η ιδέα του «Gift a Concert» να αγκαλιαστεί τόσο από Καλλιτέχνες, όσο και από Οργανισμούς και να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Κύπρο, δίνοντας μέσα από τη μουσική δύναμη ζωής.

Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σκορπίζoντας απλόχερα τη δύναμη της μουσικής και θυμίζοντάς μας ότι η αγάπη είναι πάντοτε η πιο όμορφη διαδρομή.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ