«Όλα Καλά» (και τα) Χριστούγεννα

Στο εορταστικό επεισόδιο που θα προβληθεί τα Χριστούγεννα, θα δεις πολλά και διάφορα, αφού μεταξύ άλλων τραγούδησε η Τζιώρτζια Παναγή, ενώ την παράσταση έκλεψε ο χορός της κοιλιάς.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτά τα Χριστούγεννα λέμε ευχές με ένα δικό μας τρόπο! Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μαζί με την ομάδα της Τζώρτζια Παναγή, Χριστιάνα Αντωνίου, Andrew George Ευτυχίου και Κλέλια Γιασεμίδου ντύνονται γιορτινά, μας εύχονται Χρόνια Πολλά και μας λένε «Όλα Καλά!» σε ένα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα.

 

 

Με χιούμορ, καλή διάθεση, τραγούδι, χορό, μπόλικο γέλιο και με καλεσμένους στο στούντιο τους Σοφοκλή Κασκαούνια, Κώστα Δημητρίου, Ειρήνη Κωνσταντίνου, Μαρία Κορτζιά, Νικόλα Ιωαννίδη, Θέκλα Πετρίδου, Πέτρο Αθανασίου και Κατερίνα Αγαπητού η ομάδα του ΟΛΑ ΚΑΛΑ μας διασκεδάζει τη μέρα των Χριστουγέννων.

 

 

Στο πλατό της εκπομπής υποδεχόμαστε τον Πέτρο Ίμβριο και την ορχήστρα του με το κέφι να ανάβει για τα καλά! Ο Πέτρος Ίμβριος ερμηνεύει γνωστά τραγούδια που ξεσηκώνουν και διασκεδάζουν τους καλεσμένους δημιουργώντας μια αλλιώτικη, γιορτινή ατμόσφαιρα, ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι!

Τις ικανότητες της στο τραγούδι όμως θα μας δείξει και η Τζιώρτζια Παναγή, ενώ ο Κώστας Δημητρίου θα κλέψει την παράσταση μια που θα χορέψει με μοναδικό τρόπο και δεξιοτεχνία τον… χορό της κοιλιάς!

 

ΟΛΑ ΚΑΛΑ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

ΤΡΙΤΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 22:30


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ