Το «The Mall of Cyprus» ανεβάζει επίπεδο (και στο parking)

300 νέες θέσεις στάθμευσης σε 4 συνολικά επίπεδα.

 


Article featured image
Article featured image

Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο του «Expanding Experiences» ο αναβαθμισμένος χώρος στάθμευσης του The Mall of Cyprus, ο οποίος παραδόθηκε για χρήση από το κοινό την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, έχει αναδιαμορφωθεί  με στόχο να προσφέρει περισσότερη ευκολία και άνεση στο παρκάρισμα, και να κάνει την επίσκεψη του κόσμου ακόμα πιο άνετη και απολαυστική, κάθε ώρα της ημέρας.

Συγκεκριμένα, έχουν προστεθεί ακόμα δύο επίπεδα, μεσοπάτωμα και 1ο όροφος, πάνω από τον υπόγειο και ισόγειο χώρο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν 300 επιπλέον νέες θέσεις για parking.

Η πλειοψηφία των θέσεων στάθμευσης θα είναι πλέον καλυμμένες. Παράλληλα, η διακίνηση μεταξύ των επιπέδων θα είναι ιδιαίτερα εύκολη για τα αυτοκίνητα, ενώ οι πεζοί θα μπορούν να μετακινούνται από και προς τους εμπορικούς χώρους του The Mall of Cyprus με σκάλες, καθώς και με τη χρήση ανελκυστήρων.

  

Το The Mall of Cyprus, που βρίσκεται στα τελικά στάδια ολοκλήρωσης της επέκτασής του, έχει στόχο να συνεχίσει να δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες σε αγορές, ψυχαγωγία και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, αποτελώντας αγαπημένο προορισμό για όλη την οικογένεια.

Έχοντας συνάψει πολλαπλές εμπορικές συμφωνίες με δημοφιλή brands από την Κύπρο και το εξωτερικό, αλλά και νέα καφεστιατόρια, δίνει την υπόσχεση στους καταναλωτές για τις πιο δυνατές συγκινήσεις και εμπειρίες για όλους, κάθε στιγμή!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον νέο χώρο στάθμευσης επισκεφθείτε τον σύνδεσμο themallofcyprus.com.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ