Φέτος το Καρναβάλι Αγλαντζιάς θα είναι υπερπαραγωγή

Το πλήρες πρόγραμμα του Καρναβαλιού Αγλαντζιάς.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Δήμος Αγλαντζιάς, πιστός πλέον στον επιτυχημένο θεσμό του καρναβαλιού, διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά την Αποκριάτικη του Παρέλαση. 

Καινοτομία της φετινής διοργάνωσης είναι ότι το Καρναβάλι μεγαλώνει και περιλαμβάνει τριήμερες εκδηλώσεις που ξεκινούν από την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου, μέχρι και την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου.

Ο Δήμος έχει υιοθετήσει το πανανθρώπινο θέμα: «Γη: Ένας πολύχρωμος πλανήτης», για το φετινό του καρναβάλι, µε στόχο να περάσει διάφορα µμηνύματα, όπως αυτό της συνύπαρξης, της αποδοχής και του αλληλοσεβασμού ανθρώπων και περιβάλλοντος.

Δες πιο κάτω το πλήρες πρόγραμμα του Καρναβαλιού:

 

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου / 20:00

Παπιγιόν Band feat. Rock-o-fusion

Καρναβαλίστικη Τέντα (τέρμα Λεωφ. Κερύνειας)

Είσοδος: 5 ευρώ

Το Καρναβάλι Αγλαντζιάς θα ξεκινήσει δυναμικά την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου, στις 20:00 παρέα με τους Παπιγιόν Band featuring Rock-o-fusion!

Ένα ξέφρενο πάρτι με δυναμικές ζωντανές εμφανίσεις, ενέργεια και πάθος.

Στο χώρο της Καρναβαλίστικης Τέντας θα υπάρχει street food και ποτά!

 

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου / 13:30–16:30

Survivor και άλλες Παιδικές Δραστηριότητες

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (τέρμα Λεωφ. Κερύνειας)

Είσοδος: 5 ευρώ

Το καρναβαλίστικο κέφι, σε παιδική έκδοση αυτή τη φορά, παρέα με τον Μάριο Πρίαμο σε ένα Survivor Carnival Edition, θα συνεχιστεί το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, από τις 13:30 μέχρι τις 16:30!

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν πλάι πλάι στον ειδικά διαρρυθμισμένο στίβο μάχης περνώντας από μια σειρά εμποδίων, φτιαγμένα για αυθεντικούς survivors! Και φυσικά θα μπορούν να φωτογραφηθούν μαζί το Βασιλιά του φετινού Καρναβαλιού, Μάριο Πρίαμο!

Στο χώρο θα υπάρχουν και πολλές άλλες δραστηριότητες για τους μικρούς καρναβαλιστές, street food και ποτά!

 

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου / 20:00

Gadjo Dilo - Monsieur Doumani - Rumba Attack

Καρναβαλίστικη Τέντα (τέρμα Λεωφ. Κερύνειας)

Είσοδος: 5 ευρώ

Στην Καρναβαλίστικη Τέντα θα απολαύσουμε, το βράδυ του Σαββάτου τρεις μπάντες από Κύπρο και Ελλάδα: τους Gadjo Dilo, τους Μonsieur Doumani και τους Rumba Attack!

Οι Gadjo Dilo παντρεύουν τη τσιγγάνικη jazz παράδοση, εμπνευσμένοι από το θρυλικό κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt, με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κυρίως της σκηνής του '50 και '60, δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό μουσικό στυλ.

Οι Monsieur Doumani εστιάζουν στο μοναδικό χαρακτήρα της Κυπριακής παραδοσιακής μουσικής, με παραδοσιακά τραγούδια, σε νέες εκτελέσεις, με παραλλαγές στη μελωδία, στο ρυθμό καθώς και ηχητικές πρωτοτυπίες που προσδίδουν στο συγκρότημα ένα ξεχωριστό μουσικό ύφος. Το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει δικές τους συνθέσεις στην Κυπριακή διάλεκτο, με πηγή έμπνευσης τη σύγχρονη κυπριακή κοινωνία.

Οι Rumba Attack χαρακτηρίζονται από flamenco ήχους και επιρροές από world music, World folk, blues και jazz.

*Στο χώρο της Καρναβαλίστικης Τέντας / Carnival Tent θα διατίθενται προς πώληση street food και ποτά!

 

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου / 12:00

Καρναβαλίστικη Παρέλαση 2018 - «Γη: Ένας πολύχρωμος πλανήτης»

Λεωφόρος Κερύνειας

ΒΑΛΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΩΜΑ!

Η αποκριάτικη παρέλαση, με Βασιλιά το Μάριο Πρίαμο, την Κυριακή στις 12:00 θα φέρει κοντά μικρούς και μεγάλους, γιατί η Γη είναι ένας πολύχρωμος πλανήτης. Η Λεωφόρος Κερύνειας θα φιλοξενήσει για μια ακόμα χρονιά την εκδήλωση που, χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει και εξελίσσεται. Ποικιλόμορφες ομάδες με καρναβαλιστές και άρματα θα παρελάσουν βάζοντας το δικό τους χρώμα στο κέφι του φετινού καρναβαλιού.

 

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου / 15:30 – 24:00

After Party & Carnival Latin Party

Καρναβαλίστικη Τέντα

Είσοδος Ελεύθερη!

Και δεν φεύγει κανείς!

Οι εορτασμοί κορυφώνονται στην Καρναβαλίστικη Τέντα και στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής με το AFTER PARTY & το CARNIVAL LATIN PARTY, που θα ξεκινήσουν από τις 15:30 μέχρι τις 20:00 με παρουσιάσεις από διάφορες ομάδες χορού, δραστηριότητες για παιδιά, φαγητό και ποτό.  

Από τις 20:00 η τρέλα του Καρναβαλιού θα κορυφωθεί με περισσότερη μουσική και χορό...  Ρούμπα, Σάμπα, Σάλσα, Μάμπο και Αργεντίνικο Τάγκο, με τη συμμετοχή σχολών χορού αλλά και όλων μας. 

*Στο χώρο της Καρναβαλίστικη Τέντας / Carnival Tent θα υπάρχει street food και ποτά!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ