Εσύ, νιώθεις έτοιμος;

Για ποια μέρα των ερωτευμένων μας λέτε, εδώ έχουμε πόλεμο - σύμφωνα με το πάντα έγκυρο, αντικειμενικό και καθόλου τρομολάγνο site pentapostagma.gr.

 


Article featured image
Article featured image

Η «είδηση» έσκασε σαν βόμβα το μεσημέρι, κοντά στις 14:00 ήτανε, με τον επιβλητικό τίτλο: «ΕΚΤΑΚΤΟ: Έτοιμοι να βυθίσουν τους Τούρκους οι Κύπριοι – Εξέδωσε Navtex η Λευκωσία – Ισραηλινό αεροσκάφος έχει «λοκάρει» τις τουρκικές κινήσεις». Πανικός.

Διαβάζοντας μάλιστα το (πολύ) εκτενές και ανυπόγραφο ρεπορτάζ της σελίδας, μάθαμε ότι όλο αυτό το σκηνικό, το ξεκινήσαμε (η Κύπρος) με τις «πλάτες» των ΗΠΑ, της Ιταλίας, της Γαλλίας και φυσικά του Ισραήλ.

Όλοι αυτοί λοιπόν, έχουν ήδη μαζευτεί στην κυπριακή ΑΟΖ, όπως αναφέρει η σελίδα, έχουν περικυκλώσει τα τουρκικά πλοία που μας έχουν επισκεφθεί εδώ και μερικές μέρες και ετοιμάζονται να τα βυθίσουν.

Μάλιστα ο συντάκτης του πολεμικού αυτού κειμένου δημοσιεύει και χάρτες στους οποίους σημειώνει τα σημεία που δέσμευσαν οι Τούρκοι και τις περιοχές που δεσμεύσαμε εμείς, οι υπόλοιποι.

Για να γίνει βέβαια πιο πειστικό το όλο κείμενο, ο συντάκτης επικαλείται δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη και άλλων πολιτικών προσώπων. Το εντυπωσιακό δε, είναι ότι όλο αυτό το μυθιστόρημα που περιγράψαμε πιο πάνω, έχει 1400 shares και συνεχώς αυξάνονται.

Αλήθεια, τι πίνουν εκεί στο Πενταπόσταγμα;

 

 

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ