Το πρωτάθλημα 2017-2018 παίρνει παράταση

Πριν δημιουργηθεί πανικός να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα επηρεαστεί καμία ποδοσφαιρική ομάδα.

 


Και αυτό γιατί το πρωτάθλημα στο οποίο αναφερόμαστε δεν είναι το ποδοσφαιρικό, αλλά το ψηφιακό πρωτάθλημα 2017-2018 το οποίο συνδιοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά από τον Ψηφιακό Πρωταθλητή της Κύπρου, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος συμμετοχής στον διαγωνισμό, συμφωνήθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή του Ψηφιακού Πρωταθλήματος όπως δοθεί παράταση στην ημερομηνία υποβολής περίληψης στον διαγωνισμό. Η νέα προθεσμία υποβολής λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2018.

Το Ψηφιακό πρωτάθλημα είναι διαγωνισμός Ψηφιακής Καινοτομίας που στοχεύει στην προώθηση της ψηφιακής καινοτομίας, στην ανάπτυξη ανταγωνιστικών καινοτόμων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών που συνάδουν με τις προτεραιότητες της Ψηφιακής Ατζέντας. 

Το αντικείμενο του Ψηφιακού Πρωταθλήματος διαφοροποιείται ανάλογα με την κατηγορία των συμμετεχόντων αλλά ως κοινή παράμετρος είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τη Ψηφιακή Ατζέντα και η ανάπτυξη καινοτόμου μοντέλου ή λειτουργικού πρωτοτύπου ή ψηφιακού προϊόντος ή υπηρεσίας στη βάση της Ψηφιακής Ατζέντας.

 

Το Ψηφιακό Πρωτάθλημα έχει τρεις κατηγορίες:

• Κ1. Μαθητική Επιχειρηματικότητα

• Κ2. Φοιτητική Επιχειρηματικότητα

• Κ3. Αναπτυξιακή Επιχειρηματικότητα

Για όλες τις κατηγορίες προσφέρονται χρηματικά βραβεία ενώ για τις κατηγορίες μαθητών και φοιτητών θα προσφερθούν και υποτροφίες από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου σε συναφείς κλάδους. 

Περισσότερες πληροφορίες, έντυπα και δικαίωμα συμμετοχής για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού http://www.digitalchampionship.org.


Σχετικα

«Εξημέρωσε πάλε 20, εσηκώστηκα που τις 5:30, άκου τις πάλε παίζουν τζαι κάμνουν κομμάθκια την καρκιάν μου»

Αυτή είναι ενδεχομένως η πιο λογική τοποθέτηση για το περιστατικό στην παραλία της Αργάκας

Τα «ρεζιλίκκια της Αρκάκας»

Τι είναι αυτά τα νούμερα πάνω στις ταμπέλες στον αυτοκινητόδρομο;

«Όλη μέρα το BBC έλεγε ότι οι Τούρκοι θα επιτεθούν αλλά εμείς δεν…»

Κάποιοι πιστεύουν πραγματικά πως για τον χθεσινό σεισμό στην Αθήνα φταίει η γκαντεμιά του Μητσοτάκη