Η CITY έκανε ρεκόρ!

Ο τελευταίος μήνας ήταν ο πιο επιτυχημένος στην μέχρι σήμερα digital πορεία της CITY, σύμφωνα με τα Google Analytics.

 


Article featured image
Article featured image

Με περισσότερους από 270.000 αναγνώστες και πάνω από 1.000.050 προβολές σελίδων (σύμφωνα με τα Google Analytics Ιανουαρίου 2018), η CITY μπήκε στη νέα χρονιά με τον πλέον δυναμικό τρόπο!

 



 

Βέβαια, τόσο μέσα στο 2017 όσο και το τελευταίο διάστημα συνέβησαν κι άλλα, πολλά και σημαντικά.

 

Η CITY βρέθηκε στο Tomorrowland, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο, ανάμεσα σε 400.000 ανθρώπους.

 

 

Επιπλέον, ταξίδεψε πάνω σε Vespa, μαζί με τον Κυριάκο Τσιφτέ, για δύο μήνες, καλύπτοντας μια διαδρομή περίπου 15,000 km, η οποία πέρασε από 131 πόλεις της Ευρώπης.

 

 

Πήγε στο Κοιλάνι τον Αύγουστο και πέρασε super στο φεστιβάλ Ξαρκής, πήγε για φθινοπωρινές βουτιές στον Πρωταρά, τον Οκτώβριο, στο πλαίσιο του Αγώνα Βάθους με τον τίτλο «Infinity Depth Games III» (Αγώνας Ελεύθερης Κατάδυσης ΙΙΙ), ενώ αρχές του ίδιου μήνα, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Ζώων, διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στους πιο πιστούς μας φίλους.

 



Φεστιβάλ Ξαρκής στο Κοιλάνι, τον Αύγουστο / φωτογραφία: Emma Louise Photography

 



Infinity Depth Games III, τον Οκτώβριο στον Πρωταρά

 



Εκδήλωση στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, στις 4 Οκτωβρίου

 

Ακολούθως, κάλυψε με τη δική της ματιά τις Προεδρικές Εκλογές, ως μέρος του Social TV, μια καινοτομία που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο.

 

 

Ενώ, τέλος, ανέβηκε στην κορυφή της Αφρικής, στο Κιλιμάντζαρο, μαζί με τα υπέροχα μέλη της ομάδας We AfriHug, φτάνοντας σε υψόμετρο 5.756 μέτρων!

 

 

Η  ανάβαση στο ψηλότερο σημείο της Αφρικής, όπως φαίνεται, επέδρασσε θετικά στην ομάδα, αφού βοήθησε έτσι ώστε τα νούμερα επισκεψιμότητας να έχουν σημαντική άνοδο από την αρχή κιόλας του έτους!

 

 

Δεν ξέρουμε αν όντως η CITY είναι trend maker, σίγουρα πάντως αν ήταν άτομο θα θέλαμε να το έχουμε συνεχώς στην παρέα μας!

 

www.city.com.cy

Μπήκες;


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ