Ας κάνουμε τη Λευκωσία σπουδαία και πάλι

Ή μάλλον, ακόμη πιο σπουδαία.

 


Article featured image
Article featured image



Βρες όλες τις πληροφορίες για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου εδώ >>> https://goo.gl/Rpkkun.





Η ομάδα του GREATER NICOSIA 2021 έχει ως στόχο – πέρα από τη διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας – την προβολή της Λευκωσίας ως μια δυναμική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα για τους νέους, αλλά και την ενδυνάμωση των ίδιων των νέων, μέσω της ενεργής συμμετοχής τους και δραστηριοποίησής τους. Επιπρόσθετα, τα οφέλη για τη Κύπρο και τη νεολαία της από την οικονομική δραστηριότητα εκατοντάδων προγραμμάτων θα είναι εξαιρετικής σημασίας.

Ο τίτλος της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας απονέμεται σε μια ευρωπαϊκή πόλη για περίοδο ενός έτους, στη διάρκεια του οποίου η πόλη έχει την ευκαιρία να υλοποιήσει ένα πολυδιάστατο και πολυεπίπεδο σχέδιο για την πολιτιστική, πολιτική, κοινωνική, οικονομική και επιχειρηματική εμπλοκή των νέων. Στην περίπτωση της Λευκωσίας, την αίτηση υποβάλλει ο Δήμος Αγλαντζιάς, ο οποίος και είναι μέλος μια ευρύτερης συνεργασίας με τους Δήμους Στροβόλου και Λευκωσίας.

H Cyta στηρίζει την υποψηφιότητα της Λευκωσίας (Greater Nicosia 2021), για να καταστεί η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νέων για το 2021 και φιλοξενεί την ερχόμενη Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών της Γραφείων, την πρώτη επίσημη παρουσίαση της.

Στόχος του διαγωνισμού διεκδίκησης – ο οποίος διεξάγεται σε τρεις φάσεις από το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας και υποστηρίζεται από το Συμβούλιο της Ευρώπης – είναι να δώσει την ευκαιρία τόσο στην πόλη που θα κερδίσει τον τίτλο, όσο και στους νέους που ζουν σε αυτή, να αναδείξουν τις δυνατότητες και τη δυναμική προοπτική τους.

Για κράτηση θέσεων μπορείτε να καλείτε το τηλ. 22377745

Περισσότερες πληροφορίες για την υποψηφιότητα της Λευκωσίας μπορείτε να βρείτε στο https://greaternicosia2021.eu/  ή στο https://www.facebook.com/GreaterNicosia2021/


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ