Γιατί το Moondog’s την Κυριακή είχε κόσμο ως τα ξημερώματα;

Καμιά 50ριά άτομα μαζεύτηκαν στο αγαπημένο μαγαζί της πρωτεύουσας, την Κυριακή, κατά τη 01.00, ενώ έμειναν εκεί ως τις 05:30.

 


Article featured image
Article featured image

Από το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, το Moondog’s διαφήμιζε στο Facebook πως το βράδυ θα είχε προβολή του «SUPER BOWL 2018», η οποία θα ξεκινούσε στη 01:00.

Εκεί, μαζεύτηκαν τελικά γύρω στα 50 άτομα, φίλοι του NFL (American Football), με τις φανέλες τους και αρκετά ανεβασμένη διάθεση, για να παρακολουθήσουν ένα από τα πιο θεαματικά Super Bowl των τελευταίων ετών, όπου οι Philadelphia Eagles επικράτησαν τελικά με 41-33 των New England Patriots και κατέκτησαν τον πρώτο τους τίτλο.

Ένα παιχνίδι και δη ένα event στο οποίο επενδύονται υπέρογκα διαφημιστικά ποσά κάθε χρόνο, το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσοι πήγαν στο Moondog’s για να το δουν.

 


 

Από άτομο που βρισκόταν εκεί, μάλιστα, μάθαμε ότι δεν είναι η πρώτη χρονιά που το μαγαζί προβάλλει το Super Bowl, αλλά και πως στην Κύπρο υπάρχει ένα σχετικά οργανωμένο community με κόσμο που αγαπά τα αμερικάνικα αθλήματα γενικότερα (NBA, NFL, Baseball, NHL), Κύπριοι και μη.

Μπράβο στο Moondog's για την πρωτοβουλία να προβάλει έναν αγώνα πέραν του κλασσικού ποδοσφαίρου. Κι αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα ότι η ζήτηση δεν πρέπει πάντοτε να ακολουθεί την προσφορά, αφού και το αντίθετο ενίοτε μπορεί να δουλέψει, αρκεί αυτό που έχεις να προσφέρεις να είναι κάτι δυνατό ή και καινούργιο.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ