Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτά που απασχολούν σήμερα την κυπριακή και τη διεθνή επικαιρότητα είναι η κατάρρευση της γέφυρας στο Μαϊάμι, η συνάντηση του ΠτΔ και των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό για το φλέγον ζήτημα των κόκκινων δανείων, αλλά και η δήλωση – προειδοποίηση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Έρτογαν για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

 



Κατάρρευση πεζογέφυρας στο Μαϊάμι με νεκρούς και τραυματίες

Πεζογέφυρα κοντά στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα κατέρρευσε χθες 15 Μαρτίου χωρίς ακόμη να έχουν διευκρινιστεί τα αίτια. Πρόκειται για πεζογέφυρα που είχε κατασκευαστεί μετά από πρωτοβουλία του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Φλόριντα και οι κατασκευαστές θεωρούσαν πως θα μπορούσε ν’ αντέξει ακόμη και ανέμους από τυφώνες.

Η κατάρρευση προκάλεσε το θάνατο σε 4 άτομα ενώ 9 ακόμη άνθρωποι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ…>>> https://goo.gl/i5pcU1

 

 

Πρόεδρος και κόμματα χτίζουν κοινό μέτωπο για την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων

Στη χθεσινή 3ωρη σύσκεψη στο Προεδρικό, του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, με τους αρχηγούς των κομμάτων, στην παρουσία του υπουργού Οικονομικών, της διοικήτριας της Κεντρικής Τράπεζας και του χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, το μήνυμα που δόθηκε ήταν πως αν δεν πάρουμε εμείς αποφάσεις για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, θα πάρουν άλλοι για εμάς, εννοώντας τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό.

 

 

Ο Έρτογαν προειδοποίησε για την έναρξη του Γ' Παγκόσμιου Πολέμου

Την εκτίμηση ότι οι αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις που χτίζονται στη Συρία μπορεί να αποτελέσουν την αιτία για το ξέσπασμα Γ' Παγκοσμίου Πολέμου διατύπωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.   

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση για την Υγεία στην Άγκυρα, ανέφερε: «Οι ΗΠΑ χτίζουν είκοσι βάσεις στη Συρία, γεγονός που στρέφεται κατά της Ρωσίας και μπορεί να γίνει αιτία για να ξεσπάσει Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος».  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ