Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας -Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018.

 


Article featured image
Article featured image

Οι δηλώσεις της παπαδιάς και του ιερέα στα Μέσα και δη στο ΣΙΓΜΑ και ο ισχυρισμός τους για μια παραδοχή της Έλενας η οποία, όπως λένε, υπάρχει σε ηχητικό ντοκουμέντο, το νέο κόμμα του Βαρουφάκη που έκανε πρεμιέρα με επιφανείς προσωπικότητες, αλλά και ο αποτροπιασμός (μας) μπροστά στο θέαμα με τα αποκεφαλισμένα ζώα στην Παρεκκλησιά.

 

 

Σε σχέση με την υπόθεση της Έλενας

Στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι» μίλησαν χθες Τετάρτη 28/3 ο ιεράς και η πρεσβυτέρα που βρέθηκαν στο επίκεντρο των εξελίξεων, μετά τον θάνατο της Έλενας Φραντζή και όσα τραγικά είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Δεχθήκαμε και δεχόμαστε απειλές, γι’ αυτό κι έχουμε προβεί σε καταγγελία στην αστυνομία», είπε, μεταξύ άλλων, η πρεσβυτέρα, προσθέτοντας ότι έχουν φόβους για τη ζωή τους. Όπως είπε η πρεσβυτέρα, την απείλησα ότι: «Θα καταστρέψουμε την οικογένειά σας… Θα έρθουμε νύχτα που θα κοιμάσαι».

Η πρεσβυτέρα διευκρίνισε ότι υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο η άτυχη Έλενα παραδεχόταν ότι όσα υποστήριξε κατά του ιερέα ήταν ψέματα. Μάλιστα, όπως είπε, το συγκεκριμένο ντοκουμέντο κατατέθηκε και σε αστυνομικό σταθμό.

Σ’ ό,τι αφορά ξυλοδαρμό της Έλενας με κουτάλα από την ίδια την πρεσβυτέρα, είπε ότι όντως συνέβη, όταν διαπίστωσε κλοπή χρυσαφικών της Αγίας Παρασκευής από την οικία της. «Ήταν η μοναδική περίπτωση που χειροδίκησα στην Έλενα», είπε η πρεσβυτέρα.

Διαβάστε ακόμα περισσότερες αναφορές στο SIGMALIVE ή στο βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης.

 

 

Το νέο κόμμα του Βαρουφάκη

To όνομα του νέου κόμματος, πολιτικού φορέα του κινήματος Diem25 στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα. Όπως αναφέρει, το κόμμα θα ονομάζεται Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής (ΜέΡΑ25).

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βαρουφάκης αναφέρει στην ανάρτησή του πως το τρίπτυχό του θα είναι το «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ».  

Η εκδήλωση άνοιξε με συναυλία του Κρητικού μουσικού Ψαραντώνη ενώ ακολούθησαν ομιλίες του ηθοποιού Κλέωνα Γρηγοριάδη και του συγγραφέα Βασίλη Βασιλικού. Μεταξύ των ομιλητών ήταν επίσης ο Λορέντζο Μαρσιλι και ο Σρετσκο Χορβατ, μέλη της Συντονιστής Επιτροπής του DiEM25, ο συνθέτης Δήμος Μούτσης ενώ απηύθυναν χαιρετισμό με βίντεο ο Brian Eno, ο Μπενουά Αμόν, ο Σλάβοϊ Ζίζεκ και ο Νοαμ Τσόμσκι.

 

 

Τα αποκεφαλισμένα ζώα στην Παρεκκλησιά

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, εκφράσει με ανακοίνωσή του τον αποτροπιασμό και την αγανάκτηση του για το θέαμα που μέλη του αντίκρισαν την Τετάρτη 28 Μαρτίου.

Πέντε μικρά νεογέννητα κατσικάκια είχαν πεταχτεί και διασκορπιστεί σε χωράφι έξω από το χωριό Παρεκκλησιά της Επαρχίας Λεμεσού. Δίπλα υπήρχε το κεφάλι μία κατσίκας και πιο πέρα το σώμα της. Από την κατσίκα κάποιοι φρόντισαν να αφαιρέσουν το μόνο αποδεικτικό στοιχείο του ήδη νεκρού-δολοφονημένου ζώου (στο αυτί) που άμεσα εντοπίζει τον ιδιοκτήτη.

Το Κόμμα ζητά να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση αυτή και ταυτόχρονα να απαντηθούν τα πιο κάτω ερωτήματα:

1. Γιατί αφαιρέθηκε το ενώτιο από το αυτί της αποκεφαλισμένης κατσίκας και τι πιθανόν επιδίωκαν οι γνωστοί-άγνωστοι ιδιοκτήτες;

2. Γιατί και πως βρέθηκαν πεταμένα τα μικρά κατσικάκια τα οποία είχαν ακόμα τον ομφάλιο λώρο;

3. Τι προξένησε τον θάνατο των νεογέννητων;

4. Πόσο σοβαρή είναι αυτή η ενέργεια και ποιους πιθανόν κινδύνους μπορεί να ελλοχεύει για δημόσια υγεία όπως επίσης και για την ευημερία και προστασία των ζώων;


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ