Στην Κύπρο ο γνωστός brand strategist Peter Economides

Ο Peter Economides, ο διάσημος brand strategist με παγκόσμιο κύρος, θα είναι ο κύριος ομιλητής στο πλαίσιο φιλανθρωπικού γκαλά που διοργανώνεται από την Τράπεζα Κύπρου, το ξενοδοχείο Annabelle και το Round Table 7 Πάφου.  

 


Article featured image
Article featured image

Το φιλανθρωπικό γκαλά θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Annabelle στην Πάφο, την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, στις 7:30μ.μ. και θα έχει ως θέμα «The Power of Branding».

Ο Peter Economides, έχοντας ζήσει σε τέσσερις ηπείρους και με ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό, θα μιλήσει για τη δύναμη της στρατηγικής και της σύνδεσης. Το έργο του διακεκριμένου ομιλητή στοχεύει στην αλλαγή, στην προσαρμογή της στρατηγικής ανάλογα με τις μεταβολές της κουλτούρας, της συμπεριφοράς και των συνηθειών των ανθρώπων και στις προκλήσεις που ενδεχομένως να παρουσιάζονται τόσο τοπικά όσο και σε παγκόσμια κλίμακα. Αρχή του είναι ότι η στρατηγική στο branding πρέπει να είναι σφαιρική και πολύπλευρη. Όπως λέει, «τα πάντα έχουν κάτι να επικοινωνήσουν!».

Ο γνωστός brand strategist θα αναφερθεί μεταξύ άλλων και στον σύγχρονο και πλέον καλά ενημερωμένο καταναλωτή,  ο οποίος δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εμπειρία που του προσφέρουν τα ταξίδια, στις νέες αντιλήψεις που θα του δημιουργήσουν οι προορισμοί που θα επιλέξει και ποιες αξίες θα του αποτυπωθούν έντονα, κάνοντας το ταξίδι του μοναδικό.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για ενίσχυση της καμπάνιας «Access City» του Round Table 7 Πάφου, η οποία στοχεύει στη βελτίωση της προσβασιμότητας και στην ένταξη των ατόμων με αναπηρίες στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή της πόλης τους, καθώς επίσης, για τη στήριξη της ανοικτής θεραπευτικής κοινότητας εξαρτημένων ατόμων «Η Τόλμη» Πάφου.

Το καλλιτεχνικό μέρος του γκαλά επιμελείται ο γνωστός Κύπριος συνθέτης και μαέστρος Ευθύβουλος Θεοχάρους όπου μαζί με τον βαρύτονο Γιώργο Ιωάννου και τη νεαρή ερμηνεύτρια Σοφία Πατσαλίδη, θα ερμηνεύσουν το κονσέρτο «Η Όπερα συναντά τη σύγχρονη μουσική».

Για κρατήσεις και εισιτήρια μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 26885000 και 26888705. Τιμή εισιτηρίου €50 (στην τιμή περιλαμβάνεται και το δείπνο).

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ