Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του ζεύγους στο Στρόβολο, το επεισόδιο με τους κυνηγούς στον κόμβο Ριζοελίας και τα αιτήματά τους και οι εορτασμοί των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ ήταν οι τρεις ειδήσεις που ξεχώρισαν από την επικαιρότητα.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

 

Συνεχείς οι έρευνες για το φονικό, χωρίς όμως εξελίξεις

Image result for φόνος στρόβολο

Έξι ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία του ζεύγους στον Στρόβολο και ακόμη οι έρευνες δεν έχουν υποδείξει ξεκάθαρα τον ένοχο. Σήμερα Δευτέρα αναμένεται να αξιολογηθούν τα πορίσματα της δεύτερης ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στις σορούς του άτυχου ζεύγους το Σάββατο, από την Χαρά Σπηλιοπούλου και την Ελένη Αντωνίου εκ μέρους της Δημοκρατίας και τον Μάριο Ματσάκη εκ μέρους της οικογένειας.

Αξιολόγηση επίσης θα υπάρξει και στα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε χθες Κυριακή, από τους τρεις ιατροδικαστές στον 15χρονο γιο της οικογένειας ο οποίος ως γνωστόν είναι και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του στυγερού εγκλήματος.

Οι ανακριτές αναμένεται να αξιολογήσουν τα ευρήματα και δεν αποκλείεται εντός της μέρας ο φάκελος της υπόθεσης να αποσταλεί ολοκληρωμένος στον Γενικό Εισαγγελέα ο οποίος θα δώσει οδηγίες για τα επόμενα βήματα των ανακριτών.

Για συνεχή ενημέρωση στο Sigmalive http://www.sigmalive.com/

 

 

Κυνηγοί έκλεισαν τον κόμβο Ριζοελιά

Image result for κυνηγοί ριζοελία

Εκατοντάδες κυνηγοί απέκλεισαν την Κυριακή λίγο πριν τις 8 το πρωί τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς στη Λάρνακα, στο πλαίσιο εκδήλωσης διαμαρτυρίας τους.

Αποτέλεσμα του αποκλεισμού του κόμβου Ριζοελίας να μην μπορεί να διεξαχθεί η κίνηση των οχημάτων από και προς Λευκωσία και Λάρνακα, καθώς και προς ελεύθερη Αμμόχωστο

Ο εκπρόσωπος του Κινήματος Κυνηγών, Νικόλας Προδρόμου, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ανέφερε ότι θα παραμείνουν επ' αόριστον στον κόμβο, μέχρις ότου ο υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, αποδεχθεί το αίτημά τους για συνάντηση.

 

 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ γιόρτασε τα 92α γενέθλιά της

Image result for γενέθλια ελισάβετ

Τα γενέθλιά της γιόρτασε απόψε, σε στενό οικογενειακό κύκλο, η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έσβησε 92 κεράκια. Η πριγκίπισσα Ελισάβετ Αλεξάνδρα Μαρία, κόρη του Δούκα και της Δούκισσας του Γιορκ, γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1926. Προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ, τα μέλη της βασιλικής φρουράς έριξαν κανονιοβολισμούς από το Χάιντ Παρκ και τον Πύργο του Λονδίνου. Η φετινή εκδήλωση «βάζει τέλος» στην παράδοση που θέλει τη βασίλισσα Ελισάβετ να περνάει τα γενέθλιά της ιδιωτικά, με ελάχιστους δημόσιους εορτασμούς, παρότι υπήρξαν αρκετές εορταστικές διαδηλώσεις ανά τη χώρα όταν έγινε 90.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ