Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Απόπειρα φόνου στην πλατεία του Μούταλου, στην Πάφο, 7 γκολ στον πρώτο ημιτελικό-μαγεία του Champions League, αλλά και εξαπάτηση γυναίκας τελωνειακού σε συγγενή της, της τάξης των 84,700 ευρώ.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας -Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

45χρονος μαχαίρωσε 39χρονο στην πλατεία του Μούταλου

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε χθες βράδυ στην πλατεία του Μούταλου στην Πάφο. Έπειτα από λογομαχία, 39χρονος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα 45χρονο.

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι της αντιπαράθεσης, σημειώνεται ωστόσο ότι και οι δύο έχουν απασχολήσει την ΥΚΑΝ στο παρελθόν.

Ο φερόμενος ως δράστης μετέφερε με το όχημα του τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή, αλλά σταθερή.

Ο 39χρονος εγκατέλειψε το νοσοκομείο, εκδόθηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης και καταζητείται, αφού το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου.



 

Ματσάρα στο Άνφιλντ

Η Λίβερπουλ και ο Σαλάχ έκαναν πάρτι στο Άνφιλντ για 80 λεπτά, κερδίζοντας με 5-2 τη Ρόμα. Εξαιρετική η εμφάνισή του στα 80 λεπτά του παιχνιδιού, ωστόσο στο τέλος χαλάρωσαν και οι Ιταλοί μείωσαν σε 5-2, που τους δίνει κάποιες ελπίδες παρά την 5άρα.

 



Ο Μο Σάλαχ σκόραρε δυο γκολ, έδωσε δυο ασίστ και κρατά από το χέρι τη Λίβερπουλ στον δρόμο για την κατάκτηση του βαρύτιμου τίτλου. Στο 35’ και στο 45’ ο Σάλαχ πέτυχε δυο πανέμορφα γκολ, βάζοντας μπροστά την ομάδα του. Ο Αιγύπτιος δεν πανηγύρισε κανένα γκολ ως ένδειξη σεβασμού στην πρώην του ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σάλαχ έδωσε δυο έτοιμα γκολ σε Μανέ και Φιμρίνο, ενώ ο τελευταίος έκανε το 5-0 με κεφαλιά. Στο 81’ ο Τζέκο μείωσε σε 5-1, ενώ ο Περότι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 5-2 που δίνει ελπίδες της Ρόμα για τον επαναληπτικό.



 

Γυναίκα τελωνειακός εξαπάτησε συγγενή της

Μια τελωνειακός από τη Λάρνακα συνελήφθη ως ύποπτη για διερευνώμενη υπόθεση απάτης ύψους 84,700 ευρώ. Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από άνδρα ηλικίας 40 χρονών από τη Λάρνακα ότι μεταξύ των ετών 2013 - 2018 γυναίκα τελωνειακός συγγενής του, κατάφερε να του αποσπάσει το ποσό των 84,700 ευρώ με σκοπό να του τα επενδύσει.

Ωστόσο, τελικά η επένδυση δεν έγινε και η γυναίκα έδωσε στον παραπονούμενο τρεις επιταγές με τα χρήματα που της είχε δώσει. Όταν αυτός πήγε να καταθέσει τις επιταγές στην Τράπεζα ανακάλυψε ότι δεν είχαν αντίκρισμα.

Η γυναίκα συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης δυνάμει δικαστικού εντάλματος και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης της. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ