Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Η ολοκλήρωση των ερευνών για το διπλό φονικό στον Στρόβολο, η απόφαση της Β. Κορέας να κλείσει τον χώρο πυρηνικών δοκιμών έως το Μάϊο και η νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Απόλλωνα στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 



Οδεύει προς το τέλος η υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στο Στρόβολο

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η Αστυνομία Κύπρου, η οποία έπειτα από αρκετές ημέρες ερευνών και παραφιλολογίας, φαίνεται πως πλέον έχει εξιχνιάσει την υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στο Στρόβολο. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας το χρηματοκιβώτιο, που βρισκόταν στην οικία, αναφέρουν ως κίνητρο οι τέσσερις συλληφθέντες, ενώ ως φυσικό αυτουργό οι τρεις από τους συλληφθέντες «δείχνουν» τον 33χρονο πρώτο ύποπτο.

Οι νέες αποκαλύψεις έγιναν χθες, Κυριακή 29 Απριλίου, κατά την προσαγωγή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας του 22χρονου. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ο ίδιος μπήκε από την πόρτα της κουζίνας και ανέβηκε στον επάνω όροφο μαζί με τον 33χρονο φερόμενο ως δράστη, όπου διαπίστωσε ότι οι ένοικοι της οικίας ήταν νεκροί. Σήμερα αναμένεται να γίνει η αναγνωριστική παράταξη, την οποία θα κληθεί να επιθεωρήσει ο 15χρονος αυτόπτης μάρτυρας. Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων σε διάφορα τεκμήρια, μεταξύ αυτών του φονικού μαχαιριού και των ενδυμάτων, που φορούσε ο δράστης.

 

 

Ο Κιμ Γονγκ Ουν δήλωσε ότι σταματά τις πυρηνικές δοκιμές

Image result for kim jong un nuclear

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ότι θα κλείσει τον Μάιο τον χώρο πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας, σύμφωνα με όσα τόνισε στη σύνοδο κορυφής της Παρασκευής με τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο Μουν Τζε-ιν, ανέφερε η Σεούλ.  

Ακόμη, θα καλέσει παρατηρητές από τη Νότια Κορέα και τις ΗΠΑ. Όπως τόνισε η νοτιοκορεατική προεδρία, ο Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ότι «θα καλέσει σύντομα εμπειρογνώμονες από την Νότια Κορέα και τις ΗΠΑ να φανερώσουν τη διαδικασία στη διεθνή κοινότητα με έναν διαφανή τρόπο.  

 

 

Μια αναπνοή πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ

Η χθεσινή νίκη του ΑΠΟΕΛ με 2-1 έναντι του Απόλλωνα, έστειλε ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα την ομάδα της Λευκωσίας. Στο ίσως πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, οι παίχτες του ΑΠΟΕΛ, κατάφεραν να «εξορίσουν» τον βασικό τους αντίπαλο και πλέον να βλέπουν σε απόσταση αναπνοής την κατάκτηση του 6ου σερί τίτλου. Ωστόσο οι παίχτες του ΑΠΟΕΛ είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν το επόμενο παιχνίδι που είναι με την ΑΕΛ στην Λεμεσό, αφού ακόμη και το παραμικρό λάθος μπορεί να τους στοιχίσει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ