Πήγαν να δουν παιδική ταινία και τους βγήκε θρίλερ [ό,τι πιο fail θα διαβάσεις σήμερα]

Κάνε το λίγο εικόνα. Πας με τα παιδιά σου στο κινηματογράφο για να παρακολουθήσεις μια όμορφη και γλυκιά παιδική ταινία, και αντ’ αυτού σου εμφανίζεται ένα διαβολικό παιδάκι που δολοφονεί περιστέρια.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτό ακριβώς έπαθαν γονείς και παιδιά σε κινηματογράφο στο Περθ της Αυστραλίας, όταν κατά την έναρξη της παιδικής ταινίας «Peter Rabbit» προβλήθηκε κατά λάθος το trailer του «Hereditary», που χαρακτηρίστηκε ως «η τρομακτικότερη ταινία της χρονιάς».

Όταν το κοινό, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, κάθισε για την προβολή της ταινίας, άρχισε να παίζει το trailer του «Hereditary», το οποίο περιλαμβάνει πολλές τρομακτικές σκηνές, ανάμεσά τους και μία με ένα παιδί που ετοιμάζεται να κόψει με ένα ψαλίδι το κεφάλι ενός νεκρού περιστεριού.   

«Ήταν φρικτό. Πολύ γρήγορα καταλάβαινες πως δεν ήταν μια ταινία για παιδιά. Γονείς ούρλιαζαν στο άτομο που χειρίζεται τον προτζέκτορα να σταματήσει, καλύπτοντας τα μάτια και τα αυτιά των παιδιών τους. Μερικοί έφυγαν κακήν κακώς από το σινεμά, σχεδόν σέρνοντας τα παιδιά τους», είπε ένας θεατής, που ήταν παρών στο περιστατικό.   

Τελικά, ο κινηματογράφος έσβησε την οθόνη και αργότερα πρόσφερε στο κοινό δωρεάν εισιτήρια σε ένδειξη καλής θέλησης. Εκπρόσωπος της Event Hospitality and Entertainment σχολίασε πως το περιστατικό «διερευνάται σε βάθος για να διαβεβαιωθεί πως δεν ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο».   

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακατάλληλο trailer προβάλλεται πριν από οικογενειακή ταινία δημιουργώντας μικρό πανικό. Το 2012, ένας κινηματογράφος στο νότιο Λονδίνο είχε δείξει κατά λάθος πριν την προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Puss in Boots» το trailer του «The Devil Inside and Ghost Rider: Spirit of Vengeance» και το 2013 έγινε στη Φλόριντα κάτι αντίστοιχο με το trailer της ταινίας «Nymphomaniac» του Λαρς Φον Τρίερ πριν το «Frozen».

Τρία χρόνια αργότερα, το trailer του «Sausage Party» προβλήθηκε πριν το «Finding Dory» της Pixar, δημιουργώντας πάλι αναστάτωση.   

 

Δείτε το trailer του «Hereditary»:



 

Με πληροφορίες από LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ