Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα βρεθεί στις Βρυξέλες για να καταθέσει ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Κύπρου με νίκη της επί του Απόλλωνα Λεμεσού και η οδός Ομήρου κλείνει από σήμερα για τη δημιουργία υπόγειου χώρου στάθμευσης.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Πέμπτη 17 Μαΐου 2018- όπως τις είδε η CITY.



 

Μετά το Κογκρέσο ο CEO του Facebook θα βρεθεί στο ΕΚ 

Image result for mark zuckerberg

Ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, αποδέχθηκε την πρόκληση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πολύ σύντομα θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το σκάνδαλο της Cambridge Analytica και σε ευρωπαϊκό έδαφος. Δεν έχει ακόμη προσδιορισθεί η ημερομηνία της συνάντησης, για την οποία ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι εξέφρασε την ελπίδα ότι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. «Οι πολίτες μας δικαιούνται μια πλήρη και αναλυτική εξήγηση. Καλωσορίζω την απόφαση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ να εμφανισθεί αυτοπροσώπως, ενώπιον των αντιπροσώπων 500 εκατομμυρίων Ευρωπαίων. Είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης» δήλωσε ο Ιταλός πολιτικός. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών σε συνεδρίαση της συνδιάσκεψης των προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την οποία θα παρακολουθήσουν και οι επικεφαλής των οκτώ ευρωπαϊκών πολιτικών ομάδων.



 

Η ΑΕΚ σήκωσε χθες το πολυπόθητο κύπελλο έπειτα από 14 χρόνια

Το δεύτερο κύπελλο στην ιστορία της πανηγυρίζει η ΑΕΚ. Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ επικράτησε του Απόλλωνα με ανατροπή με 2-1 και επέστρεψε στους τίτλους μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Τελευταία χρονιά που η ομάδα της Λάρνακας κατέκτησε το κύπελλο ήταν το 2004 κόντρα στην ΑΕΛ με το ίδιο σκορ. Ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 45+ με τον Σκέμπρι με την ΑΕΚ να γυρίζει τον αγώνα στο Β’ μέρος και μέσα σε δυο λεπτά. Αρχικά ο Τολμές στο 69ο λεπτό και στη συνέχεια ο Ακοράν στο 71ο λεπτό έκανε την ολική ανατροπή χαρίζοντας το τρόπαιο στην ομάδα της Λάρνακας.





Κλείνει η Ομήρου για τουλάχιστον 16 μήνες

Από σήμερα 17 Μαΐου ξεκινούν οι εργασίες για τη δημιουργία του υπόγειου χώρου στάθμευσης στη λεωφόρο Ομήρου στις 10π.μ. Κατά την περίοδο εκτέλεσης των εργασιών η λεωφόρος Ομήρου θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα, από τη συμβολή της με την Πλατεία Σολωμού μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ελευθερίας. Για διευκόλυνση των οδηγών θα εφαρμοστούν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των τροχονόμων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ