Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Η κόντρα μεταξύ κυβερνητικών ιατρών και Υπουργείου Παιδείας, η πολύ υψηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες και ο θάνατος του ιδρυτή των αερογραμμών Aegean.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Παρασκευή 18 Μαΐου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

 

Εντείνεται η κόντρα κυβερνητικών ιατρών και Υπουργείο Υγείας

Image result for υπουργός υγείας κωνσταντίνος ιωάννου

Σε έναν αγώνα επίρριψης ευθυνών και κατηγοριών έχουν επιδοθεί κυβερνητικοί γιατροί και Υπ. Υγείας, με αφορμή το απροσδόκητο θάνατο του 10χρονου Σταύρου το περασμένο Σάββατο.  Με τον νέο Υπουργό Υγείας να ρίχνει ευθέως τις ευθύνες στους γιατρούς του νοσοκομείου και να διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί απεργίες και απειλές από τους γιατρούς, η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών έχει μεγαλώσει εις βάρος των ασθενών.

 

 

Μίνι καύσωνας για σήμερα Παρασκευή

Χθες, Πέμπτη η θερμοκρασία έφτασε έως και τους 37 βαθμούς ενώ σήμερα αναμένεται υψηλότερη, σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

 

Πέθανε ο ιδρυτής της Aegean Θεόδωρος Βασιλάκης

Image result for θεόδωρος βασιλάκης

Έφυγε από τη ζωή ένας από τους σημαντικότερους και πιο δραστήριους επιχειρηματίες της Ελλάδας σε ηλικία 78 ετών. Ο Θεόδωρος Βασιλάκης άφησε κληρονομιά το όραμα και την αγάπη του για την εταιρία που ίδρυσε και ανέδειξε σε κυρίαρχο στις αερομεταφορές. Ο χαμηλών τόνων, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας από την Κρήτη, αναδείχθηκε σε έναν πολυσχιδή επιχειρηματία ξεκινώντας τα πρώτα του βήματα από την οικογενειακή επιχείρηση. Μετά από πολλές δεκαετίες σκληρής και φιλόδοξης δουλειάς κατάφερε να ανταγωνίζεται όχι μόνο τις ελληνικές αλλά και τις μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρείες.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ