Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Οι ανατρεπτικές εξελίξεις στην υπόθεση Μπουτάρη, η εμφάνιση του κολοκασιού στο Φεστιβάλ Χαλκιδικής και η απόφαση δικαστηρίου εναντίον 30χρονου ο οποίος αρνείτο να φύγει από το πατρικό του.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Πέμπτη 24 Μαΐου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

 

Η ταυτοποίηση των δραστών, οι συλλήψεις και η απολογία των ενόχων για τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη.

Image result for μπουτάρης

Μετά το σοκαριστικό γεγονός που ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και αφορούσε τον άγριο ξυλοδαρμό του Δημάρχου Θεσσαλονίκης στην πορεία για την Γενοκτονία των Ποντίων από ακραίους φασίστες. Και μετά τη ρητορική μίσους που ακολούθησε εναντίον του Μπουτάρη, από διάφορους, φαίνεται πως τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν άλλη τροπή. Μετά την ταυτοποίηση τριών προσώπων που συμμετείχαν ενεργά στην επίθεση και τις συλλήψεις που έκανε η Αστυνομία Θεσσαλονίκης, οι κατηγορούμενοι παρουσιάζονται μετανοημένοι ζητώντας συγνώμη, ενώ υποστηρίζουν ότι λειτουργούσαν υπό το καθεστώς αλκοόλ και ναρκωτικών και δεν καταλάβαιναν τι έκαναν. Ωστόσο, η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και σύντομα θα προκύψουν νεότερες εξελίξεις. Στο μεταξύ, αρκετά δημοσιεύματα καταρρίπτουν με στοιχεία όλα τα fake news που είχαν δημοσιευτεί έως σήμερα για τον Γιάννη Μπουτάρη και τα οποία οδήγησαν στο φανατισμό και την επίθεση εναντίον του.

 

Το κολοκάσι πήγε Χαλκιδική 

Το κυπριακό κολοκάσι παρουσιάστηκε από το Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας -  Πρεσβευτή Γαστρονομίας στο μεγαλύτερο γαστρονομικό γεγονός, το Φεστιβάλ Mount Athos Area KOUZINA, που πραγματοποιείται στην Ανατολική Χαλκιδική. Σε δελτίο Τύπου του Συλλόγου αναφέρεται ότι «η αποτελούμενη από 17 άτομα αντιπροσωπεία του, συμμετείχε από τις 15 – 18 Μαΐου, στην εναρκτήρια εβδομάδα του Φεστιβάλ ΚΟΥΖΙΝΑ το οποίο άρχισε από την Αρναία Χαλκιδικής και συνεχίστηκε στο Παλαιοχώρι και Νεοχώρι αντίστοιχα. Στα  τραπέζια για γευσιγνωσία τοποθετήθηκαν μεταξύ άλλων λευκαρίτικα λουκούμια, ζιβανία, κουμανταρία, τριαντάφυλλο, πουρέκια, καττιμέρια, πισίες, κουλούρια, σουτζιούκκο, δάκτυλα, χαλλούμι και άλλα».

 

Του έκαναν μήνυση οι γονείς του γιατί δεν έφευγε από το σπίτι και το δικαστήριο τους δικαίωσε

Μια υπόθεση που στην Κύπρο δεν θα έστεκε ποτέ, αλλά στο εξωτερικό όχι μόνο πήγε δικαστικά, ο δικαστής δικαίωσε και τους ενάγοντες. Δικαστήριο της Νέας Υόρκης δικαίωσε τους γονείς ενός 30χρονου, οι οποίοι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη στην προσπάθειά τους να αναγκάσουν τον γιο τους να εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία. Συγκεκριμένα, υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 30χρονου, υποστηρίζοντας ότι δεν συνέβαλε στα έξοδα του νοικοκυριού, δεν βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού, ενώ μάταια επιχειρούσαν να τον πείσουν να πιάσει δουλειά. Αγνόησε επίσης την προσφορά των γονιών του να του δώσουν χρήματα για να εγκατασταθεί κάπου αλλού, καθώς και τα πέντε ειδοποιητήρια έξωσης που του είχαν στείλει. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ