Το American College συνεχώς εξοπλίζεται

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης βελτίωσης, το American College εξέλιξε τον εξοπλισμό του το μήνα Απρίλιο.

 


Article featured image
Article featured image

Αρχικά, αναβάθμισε το εργαστήριο τραπεζοκομείας με μια μηχανή παρασκευής Espresso τελευταίας τεχνολογίας. Με αυτή την προσθήκη οι φοιτητές ξενοδοχειακών σπουδών θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να επεκτείνουν τις ικανότητες τους πάνω στην παρασκευή καφέ. Αξίζει να σημειωθεί πως πετυχημένοι επαγγελματίες baristas θα επισκεφτούν το κολλέγιο για να δώσουν μια σειρά από μαθήματα την επόμενη φοιτητική χρονιά.

Η αναβάθμιση συμπεριέλαβε και τον εκσυγχρονισμό του γυμναστηρίου, το οποίο φιλοξενείται στους χώρους του Κολεγίου. Εκεί οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το νέο εργονομικό εξοπλισμό, ώστε να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση με μεγαλύτερη άνεση και θέα τη σύντομα ανακαινισμένη πλατεία Ελευθερίας.

Το American College ιδρύθηκε το 1975 και είναι από τα παλαιότερα ιδιωτικά  ιδρύματα ανώτερης εκπαίδευσης της Κύπρου. Στόχος του η ποιοτική και άνετη φοίτηση, η οποία να ανταποκρίνεται στις παρούσες και μελλοντικές ανάγκες της αγοράς εργασίας. Δεν είναι τυχαίο πως οι απόφοιτοι του American College έχουν μεγάλες ευκαιρίες εργοδότησης, αλλά και ευχάριστες αναμνήσεις από το Κολέγιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα σπουδών και τις παροχές του το American College, παρακαλώ τηλεφωνήστε στο 22661122 ή μπείτε στο ac.ac.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ