«Θα ήθελα οι δύο γιοι μου να είναι ομοφυλόφιλοι…»

Ένα ισχυρό μήνυμα για όσους ακόμα κρύβονται στην ντουλάπα.

 


Article featured image
Article featured image

Δεν παραδέχεσαι εύκολα κάτι τέτοιο, πόσω μάλλον να το δηλώνεις δημόσια και δη όταν είσαι ένα πρόσωπο αναγνωρίσιμο και δημοφιλές.

Ο Ρίκι Μάρτιν παρόλα αυτά, πλέον, δεν έχει κανένα λόγω να κρύβεται ούτε και να φοβάται να πει αυτό που νιώθει και τον εκφράζει στηρίζοντας κάθε τι που δηλώνει με επιχειρήματα.

Ανοιχτά ομοφυλόφιλος και ενεργός ακτιβιστής των δικαιωμάτων της LGBTQI+ κοινότητας, εδώ και καιρό, ο διάσημος καλλιτέχνης βρέθηκε πρόσφατα στην τηλεοπτική εκπομπή «Popcorn με τον Peter Travers», δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε οι δύο 9χρονοι γιοί του να είναι ομοφυλόφιλοι.

«Έδωσα πολλούς αγώνες στο παρελθόν για να κρύψω τη δική μου σεξουαλικότητα, μα πλέον αντιλαμβάνομαι πόσο λάθος έκανα. Σήμερα δεν θα μπορούσαν να είμαι πιο άνετος με τον εαυτό του. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό πράγμα. Η ευαισθησία, του να μην πρέπει να κρύβομαι με κανένα σχήμα ή μορφή. Βλέπω χρώματα. Και τότε βλέπω το ουράνιο τόξο. Καταλαβαίνω γιατί το σύμβολο είναι το ουράνιο τόξο. Είναι απλά πραγματικό. Είναι απτό. Με κάνει πιο ισχυρό», είπε.   

 

Image result for ricky martin's sons



«Πάντα το λέω αυτό, θα ήθελα να κάνω πάλι coming out. Επειδή αισθάνθηκα καταπληκτικά. Τη στιγμή εκείνη όταν έγραψα την επιστολή και την έβαλα στο twitter, και πάτησα να δημοσιευθεί. Η ελευθερία, το αίσθημα της απελευθέρωσης ήταν τόσο ισχυρό, αυτό εννοώ λέγοντας ότι θα ήθελα να κάνω και πάλι coming out γιατί αισθάνθηκα απίστευτα. Και μετά από αυτό, οι άνθρωποι έρχονταν σε μένα και με ευχαριστούσαν λέγοντάς μου ‘Εξαιτίας σας, καταλαβαίνω καλύτερα τον πατέρα μου. Καταλαβαίνω την αδελφή μου καλύτερα’. Είναι σημαντικό να κάνουμε. Για όσους αγωνίζονται με την ταυτότητά τους, τους λέω πως όλα θα είναι ωραία. Απλά να είσαι ο εαυτός σου. Αγάπα τον εαυτό σου», συνέχισε.

Ενώ, όταν ρωτήθηκε για τη σεξουαλικότητα των παιδιών του, ανέφερε πώς παρότι είναι πολύ μικρά ακόμα για να γνωρίζει τι επιθυμούν, εύχεται να είναι ομοφυλόφιλοι.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ