Το χρυσό είναι και πάλι στη μόδα!

Από το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Ολυμπίου Διός και τον Χρυσοδάκτυλο αντίπαλο του 007, ως τα χρυσά γυαλιά μυωπίας των it-girls της πασαρέλας και το χρυσό αποσμητικό και αφρόλουτρο που φέρνει και πάλι το πιο πολύτιμο χρώμα στο προσκήνιο, 18 καράτια δρόμος.

 


Article featured image
Article featured image

-Καλησπέρα χρυσέ μου!

-Κύριε μου, κάποιος λάθος κάνετε, εδώ είναι σουβλιτζίδικο.

-Το ξέρω χρυσέ μου.

 

Ο πιο πάνω διάλογος θα μπορούσε να είναι φανταστικός. Θα μπορούσε άνετα όμως να είναι και πραγματικός, απλώς και μόνο επειδή το χρυσό είναι πάντοτε διαχρονικό και πάντοτε στη μόδα.

Σήμερα, σίγουρα λιγότερο από τις προηγούμενες, πρόσφατες δεκαετίες, όπου το συναντούσαμε συχνά και σε διάφορες εκφάνσεις και εκφράσεις της καθημερινότητάς μας. Παρόλα αυτά, είναι και πάλι εδώ, αυτή τη φορά προσθέτοντας το εξαιρετικό «χρυσαφί» άρωμα του παντού -στο γραφείο, στο πάρτι, στις εξόδους, στα πρώτα ραντεβού.

Πριν δούμε πώς επέστρεψε και πάλι ως trend, ας θυμηθούμε πόσο χρυσοί ήμασταν (όλοι) στα προηγούμενα χρόνια.

 

SPONSORED CONTENT

 

Δεν βλέπω την ώρα



Φωτογραφία: Retrocyprys

Σε οικογενειακά άλμπουμ, από τα παλιά τα κλασσικά και όχι τα digital, σίγουρα υπάρχουν φωτογραφίες με πατεράδες ή θείους μας να ποζάρουν καθισμένοι στο πορτμπακάζ του σπορτ αυτοκινήτου τους και ακουμπισμένοι στο χέρι τους, να επιδεικνύουν το ρολόι τους (ενίοτε χρυσό). All time classic!

 

 

Όλος ο κόσμος στα μάτια σου

Όταν τα ελληνικά καμάκια στις ταινίες των 80s, ο Steve Urkel αλλά και πιο πρόσφατα ο Πώποτας στο Καφέ της Χαράς φορούσαν τα σοφιστικέ γυαλιά οράσεως με τον χρυσό σκελετό, γνωστά it-girls της πασαρέλας, όπως οι αδερφές Hadid, η Emily Ratajkowski, η Kylie Jenner και η Cara Delavigne έτρωγαν ακόμα γαριδάκια. Παρόλα αυτά, τα χρυσά γυαλιά ήταν, είναι και θα είναι πάντα trend.

 

 

Κανένας με καδένα

Λευκό αμάνικο φανελάκι, τρίχα για πουλόβερ και κάπου εκεί μέσα να ξεπροβάλλει μια χρυσή καδένα, πιο χοντρή ακόμα και από τις αλυσίδες του Jay Z και του Αρχιεπισκόπου μαζί. Συμπέρασμα, πάντως, είναι πως τις χρυσές καδένες τις προτιμούσαν ανέκαθεν όλοι, στα σαλόνια αλλά και στα αλώνια. Όλοι είχαμε έναν γνωστό ή ένα φίλο αλά Fredy Mercury.

 

 

Το δαχτυλίδι που ‘χες δει και σ’ άρεσε…

Μπορεί να μην κατάφερα να σου το αγοράσω, σίγουρα όμως θα πρέπει να είναι πολύ πιο διακριτικό από την αντίκα του τύπου που διαχειρίζεται τα καζαντί σε κάθε πανηγύρι του κυπριακού καλοκαιριού, αλλά πολύ πιο λαμπερό από τη θολή χρυσή λίρα που φορούσε πάντα μια ξαδέρφη της μαμάς σου στα επίσημα οικογενειακά συναπαντήματα. Διαχρονικές αξίες και τα δύο!

 

 

Say Cheese

Όλοι είχαμε έναν θείο ή μια θεία που, ενώ στην αρχή «ένιωθε περήφανα στην τοποθεσία γάμος στο χωριό», χαμογελώντας με το χρυσό δόντι της, αφού ήταν ένδειξη ευμάρειας, στο τέλος κατάντησε να μη χαμογελά ποτέ και να το δείχνει… γιατί οι selfie με χρυσό δόντι δεν είναι και τόσο chic πια.

 

 

Το χρυσό ήταν, είναι και θα είναι πάντα εδώ!

Έστω κι αν το χρυσό δεν έφυγε ποτέ εντελώς από τη μόδα, όπως εύκολα μπορείς να αντιληφθείς διαβάζοντας τα πιο πάνω, εντούτοις πλέον και επίσημα, είναι και πάλι εδώ! Χάρη στο νέο Gold Axe.

So fresh, so GOLD! #YouGold

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ