Καλοκαιρινές προσφορές από την TUS Airways

Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways: «Τhe Ultimate Schedule» ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών της προσφορών, με ειδικές τιμές για περιορισμένο αριθμό θέσεων σε πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο μεταξύ 1ης Ιουνίου και 27 Οκτωβρίου 2018. 

 


Article featured image
Article featured image

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προσφοράς, οι τιμές για εισιτήρια μονής διαδρομής από τη Λάρνακα για Αθήνα ξεκινούν από 52 Ευρώ, για Θεσσαλονίκη από 54 Ευρώ, για Αλεξανδρούπολη από 65 Ευρώ, για Άραξο-Πάτρα από 65 Ευρώ και για Ρώμη από 70 Ευρώ.

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, η TUS Airways θα προσφέρει πτήσεις σε 10 συνολικά προορισμούς και – πέραν των προαναφερθέντων – θα πετά επίσης στα Ιωάννινα, την Κω, τη Λευκάδα-Πρέβεζα και το Τελ Αβίβ. Έτσι, οι ταξιδιώτες από την Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν μια πλειάδα ελκυστικών και πανέμορφων προορισμών με χαμηλότερο κόστος, απολαμβάνοντας πάντα το βολικό πρόγραμμα και την άνεση με τα οποία έχει ταυτιστεί η TUS Airways.

Τα εισιτήρια για τις εν λόγω πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να κάνετε κράτηση είτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας (www.tusairways.com) είτε μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα. Με το εισιτήριο σας δικαιούστε μία χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά. Κατά τη διάρκεια της πτήσης η εταιρεία προσφέρει δωρεάν ρόφημα.

Οι πτήσεις της TUS Airways στους εν λόγω προορισμούς θα εκτελούνται από έξι ιδιόκτητα Fokker 70 και 100 jets της εταιρείας. Τα τζετ της Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την TUS Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

Η TUS Airways προσφέρει ένα καινοτόμο μοντέλο αεροπορικών ταξιδιών για τα δεδομένα της περιοχής, με ευέλικτο πρόγραμμα και βολικές ώρες αναχώρησης για τους επιβάτες, νωρίς το πρωί, το μεσημέρι και αργά το βράδυ. Το μήνυμα "Τhe Ultimate Schedule” αποτελεί τη φιλοσοφία της εταιρείας, που στοχεύει να συνδέσει την Κύπρο με τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου και της Ευρώπης μέσω καθημερινών πτήσεων, προσφέροντας όλες τις ανέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η κεντρική βάση της TUS Airways είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και στα σχέδια της είναι να προσφέρει πτήσεις σε 16 προορισμούς εντός του 2018.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ