Σεξομολογήσεις #391: «Θέλω να του δοθώ ολοκληρωτικά τζαι τούτο κρατά με πίσω»

Article featured image
Article featured image

Τίπστερ μου σε χαιρετώ. Έχω σχέση εξ αποστάσεως με ένα αγόρι. Με τον συγκεκριμένο είμαστε μαζί που μωρά -ξέρω τον που το γυμνάσιο. Το θέμα είναι ότι μου είπε αρκετές φορές να προχωρήσουμε, όμως δεν ξέρω αν θέλω να το κάμω -λόγω της απόστασης. Εν θέλω να ολοκληρώσουμε τζαι μετά που λλίο καιρό να χωρίσουμε λόγω μιας βλακείας, γιατί όταν έχεις σχέση εξ αποστάσεως μπορεί να τσακωθείς τζαι για τα πιο ηλίθια πράματα. Αγαπώ τον πάρα πολλά. Θέλω τόσο πολλά να του δοθώ ολοκληρωτικά τζαι τούτο κρατά με πίσω. Εν κάτι σαν φόβος λαλείς; Έννεν ότι δεν τον εμπιστεύομαι. Εν υπέροχος. Μια υπέροχη ψυχή. Εν ο άνθρωπος μου. Εν τζαι το άλλο όμως... Να χωρίσουμε τζαι μετά να έβρω άλλον, μετά να πάω τζαι με τζείνον τζαι μετά να χωρίσω, τζαι μετά με τον άλλον τζαι έτσι δένεσαι τζαι μετά ξεδένεσαι. Εν πολύτιμο για μένα τούτο το δέσιμο με έναν άνθρωπο και δεν θέλω να το σκορπώ ποτζεί τζαι ποδά.

 

Μα ήνταλος τα ξεψαχνίζεις τζαι τα ψυχανεμίζεις έτσι! Χαλάρωσε... Έχεις μία εξ αποστάσεως σχέση που δεν ολοκληρώθηκε. Οk. Όταν θα είσαι έτοιμη εν να το κάμετε! Μην αφήνεις την πίεση από μέρους του να σε

«μαστιγώνει». Τούτα τα πράματα γίνονται κοινή συναινέσει. Και σταμάτα να φτιάχνεις αρνητικά σενάριa στο μυαλό σου και να βλέπεις χωρισμούς και νέες γνωριμίες και τζαι… τζαι… τζαι… που θα ανατινάξουν την σχέση στον αέρα. Δημιουργείς κακές εικόνες, προδιαθέτεις τον εαυτό σου με άσχημες σκέψεις και δηλητηριάζεις την σχέση σου με ανυπόστατα σενάρια και υποψίες, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Αφού είναι πολύτιμο το δέσιμο μαζί του -όπως λες-, τότε δείξε του! Αν δεν είσαι έτοιμη για σεξ, τουλάχιστον έλα ακόμα πιο κοντά και δώσε του περισσότερη αγάπη. Αν και εδώ που τα λέμε, το να ολοκληρώσετε είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί ως μία φυσιολογική εξέλιξη ενός ζευγαριού που αγαπιέται. Κατάργησε τις αναστολές σου, λοιπόν, διάγραψε τις ενοχές σου και προχώρα στο πιο ουσιαστικό κομμάτι μιας σχέσης που είναι το πάθος, ο έρωτας και το αχαλίνωτο σεξ. Είναι πολύτιμος συνδετικός κρίκος η ίδια η πράξη και μια απόδειξη πόθου και πάθους προς τον άλλο. Άρα... τι σε κρατά; Αφέσου και εκφράσου και αφουγκράσου την ομορφιά της ηδονής μέσα από το πυροτέχνημα που εσείς οι δυο θα φτιάξετε.

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ