Κάπως έτσι θα μοιάζει το νέο δημαρχείο Λευκωσίας στην παλιά πόλη

Ήδη έχει ξεκινήσει η μετακόμιση στο νέο κτήριο.

 


Article featured image
Article featured image

Ολοκληρώνεται πολύ σύντομα το νέο κτήριο του Δημαρχείου Λευκωσίας –προς έκπληξη όλων- και ήδη άρχισαν τα πρώτα τμήματα να μετακομίζουν στα νέα τους γραφεία όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του Φιλελευθέρου.   

Αρχή με τη μετακόμιση θα κάνει το Τμήμα Πληροφορικής του δήμου σε περίπου ένα μήνα, ενώ τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα τμήματα. Το Τμήμα Πληροφορικής θα προλειάνει το έδαφος ώστε κάθε υπηρεσία που μετακινείται στο νέο κτήριο να συνδέεται αμέσως με το κεντρικό σύστημα πληροφορικής.

Το Τμήμα Πληροφορικής θα ακολουθήσει η τεχνική υπηρεσία, η οποία στεγαζόταν στην πολυκατοικία Λυσσαρίδη μέχρι προ μερικών μηνών, όταν εγκαταλείφτηκε ύστερα από επιμονή μεμονωμένων υπαλλήλων ότι κινδύνευαν λόγω της κατάστασης του κτηρίου και μεταφέρθηκε στην «Αχίλλειο Βιβλιοθήκη».

Στη συνέχεια θα μετακινηθεί το γραφείο προσωπικού και το γραφείο που ασχολείται με θέματα/προγράμματα της ΕΕ. Οι υγειονομικές υπηρεσίες του δήμου, προς το παρόν θα παραμείνουν στον χώρο της παλαιάς αγοράς, όπου βρίσκονται σήμερα. Τελευταία υπηρεσία που θα μετακινηθεί στο νέο κτήριο θα είναι η γραμματεία και ο δήμαρχος.

Αυτή τη στιγμή υπηρεσίες του Δημαρχείου Λευκωσίας στεγάζονται σε πέντε διαφορετικά κτήρια, κάτι το οποίο δημιουργεί λειτουργικά προβλήματα καθώς και προβλήματα ελέγχου, ενώ παράλληλα συντείνει και στην ταλαιπωρία των δημοτών.

 

Image may contain: sky and outdoor

Image may contain: outdoor

Image may contain: one or more people, people sitting, shoes and table

Image may contain: outdoor

Image may contain: sky and outdoor

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ