Τα Coffee Berry πάνε mall

Το νέο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας ενισχύει ακόμα περισσότερο την εμπειρία που θα προσφέρει με την προσθήκη των αγαπημένων brands Φούρνοι Ζορπάς και Coffee Berry.

 


Article featured image
Article featured image

Οι εργασίες για την ολοκλήρωση του πολυαναμενόμενου Nicosia Mall εντείνονται ενώ η μοναδική εμπειρία που θα προσφέρει αποκαλύπτεται σταδιακά, καθώς ο κατάλογος από τα μεγάλα brands που θα στεγάζονται στους χώρους του μεγαλώνει.

Η πληθώρα επιλογών που θα προσφέρει το Nicosia Mall ενισχύεται από τον όμιλο  Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ. ο οποίος θα δώσει το παρών του στο νέο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας με δύο αγαπημένα brands. Τόσο οι Φούρνοι Ζορπάς όσο και τα Coffee Berry θα φιλοξενηθούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Nicosia Mall, το οποίο θα είναι και το πρώτο εμπορικό κέντρο με παρουσία του Ομίλου.

Οι Φούρνοι Ζορπάς, που για περισσότερα από 40 χρόνια, κατέχουν ξεχωριστή θέση στις καρδιές των Κυπρίων, θα προσφέρουν τα γευστικά τους προϊόντα μέσα από ένα νέο concept προσαρμοσμένο στις ανάγκες των επισκεπτών του Nicosia Mall.

Παράλληλα, σε ένα δικό τους χώρο, τα Coffee Berry θα αποκτήσουν την πρώτη τους stand-alone καφετέρια στην πρωτεύουσα. Έτσι, οι λάτρεις του καφέ θα μπορούν να ανακαλύψουν τις πολυάριθμες, επιλογές καφέ από όλο τον κόσμο καθώς και τη μοναδική εμπειρία Coffee Berry, η οποία βασίζεται στη φιλοσοφία του «Third Wave Coffee» και στην εξειδικευμένη τεχνογνωσία.

Ο κ. Μιχάλης Μιχαήλ, Διευθυντής Χρηματοοικονομικών και Επιχειρησιακής Ανάπτυξης του Ομίλου, ανέφερε: «Το Nicosia Mall πρόκειται να αποτελέσει μία αναβαθμισμένη και ολοκληρωμένη εμπειρία προς τους καταναλωτές οπότε δεν θα μπορούσαμε παρά να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια και με τη δική μας συμμετοχή.»

Οι νέες αφίξεις επιβεβαιώνουν την ταυτότητα του Nicosia Mall ως ένα πραγματικά one-stop προορισμό, όπου κάθε επισκέπτης θα μπορεί να κάνει τις αγορές του, να χαλαρώνει στο φιλικό περιβάλλον των Coffee Berry επιλέγοντας τον αγαπημένο του καφέ και να απολαμβάνει τα προϊόντα  των Φούρνων Ζορπάς.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ