Βίσση και Ρέμος στην Κύπρο για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας -στις 10:00 ακριβώς.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας -Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

Συνάντηση κορυφής στην Κύπρο, για τα παιδιά

Το #StandByGreece ανακοίνωσε ότι η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος στηρίζουν ενεργά την προσπάθεια των Μέσων μαζικής ενημέρωσης στην Κύπρο για ανοικοδόμηση υποδομής δημοσίου συμφέροντος για παιδιά στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν την Τρίτη το βράδυ στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

Υπενθυμίζεται ότι, εισφορές θα γίνονται στα υποκαταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Κύπρου, από την Τρίτη 31 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 3 Αυγούστου, καθώς και στο περίπτερο του Hope for Children, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της συναυλίας, ενώ κουπόνια αξίας €1, €2, €3 θα αγοράζονται από τα σημεία πώλησης και θα εξαργυρώνονται στα περίπτερα του συναυλιακού χώρου.

 

25 οι αγνοούμενοι σύμφωνα με την πυροσβεστική

Τα στοιχεία ανακοίνωσε σε επίσημη ενημέρωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Έπειτα από έντονη πολιτική σύγκρουση για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων, η Πυροσβεσατική προχώρησε σήμερα σε μια πρώτη αποσαφήνιση του αριθμού, ενώ όπως ανακοινώθηκε, ο αριθμός των θυμάτων ανεβαίνει συνεχώς.

«Σχετικά με την καταστροφική πυρκαγιά στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικής από τη διαδικασία ταυτοποίησης προκύπτει ότι: Οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 25 άτομα, οι οποίοι έχουν δηλωθεί επισήμως από οικεία τους πρόσωπα στην υπηρεσία μας και για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται.

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής την ταυτοποίηση 59 σορών, ενώ εκκρεμεί η ταυτοποίηση για άλλες 28.

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας κατέληξαν τέσσερα άτομα τα οποία νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αττικής», δήλωσε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

Εγκλωβίστηκαν στις λάσπες της Αλυκής



Εικόνα αρχείου

Δυο νεαρές εγκλωβίστηκαν στο λασπώδες έδαφος της αλυκής στην Λάρνακα, το απόγευμα της Κυριακής (29/7), με αποτέλεσμα την επέμβαση της Πυροσβεστικής για τη διάσωσή τους.

Οι πυροσβέστες ανέσυραν τις νεαρές με τη χρήση σχοινιών. Ακολούθως διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Λάρνακας καθώς είχαν υποστεί ελαφριά εγκαύματα στα πόδια.

Διάβασε την επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής στο Sigmalive.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ