Ένα κατάστημα στη Λευκωσία με second hand νυφικά σε εξαιρετικές τιμές

Η Γεωργία συχνά συζητούσε με τις φίλες της για το θέμα νυφικό. Τι κάνεις ένα νυφικό, μετά τον γάμο, το οποίο, πρώτο, κόστισε μια μικρή περιουσία και δεύτερο, καταλαμβάνει αρκετό από τον πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο σου;

 


Article featured image
Article featured image

«Πολλές από τις φίλες μου είχαν το νυφικό τους στο σπίτι. Ευτυχισμένες στον γάμο του, πλην όμως ήθελαν να το ‘ξεφορτωθούν’ με κάποιο τρόπο. Το ίδιο ίσχυε και για μένα».

Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα για τη δημιουργία ενός χώρου όπου οι κοπέλες θα μπορούν να φέρουν το νυφικό τους, θα συμφωνούν μια λογική τιμή, και να μπαίνει προς πώληση.

Μέσα σε μόλις δύο μήνες μαζεύτηκαν 60 νυφικά, όλα σε άριστη κατάσταση. Νυφικά από όλους τους επώνυμους Οίκους στην Κύπρο και από γνωστούς σχεδιαστές, Κύπριους και μη.

 

 

Όλα, μόνο μια φορά φορεμένα, ενώ είναι και νυφικά που είναι καινούργια (δεν έχουν φορεθεί καθόλου), είτε γιατί η κοπέλα που το έφερε προς πώληση είχε αγοράσει δύο για τον γάμο είτε ακόμα γιατί ο γάμος… ακυρώθηκε τελικά.

Θα βρείτε νυφικό που φορέθηκε μόλις πριν από ένα μήνα!

Στο Wedding Dress Cy, της Γεωργίας Αναστασίου, διατίθενται προς πώληση όλα τα μεγέθη, πολλά σχέδια, πιο μοντέρνα και πιο κλασσικά νυφικά.

 

 

«Το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο από την αρχή, τόσο από κοπέλες που ενδιαφέρθηκαν να πουλήσουν το νυφικό τους, όσο και από κοπέλες που έρχονται για να αγοράσουν. Γιατί να ενοικιάσεις, δίνοντας μια περιουσία, όταν μπορείς να αγοράσεις ένα νυφικό που φορέθηκε μόνο μια φορά, με πολύ λιγότερα λεφτά;», αναρωτιέται εύλογα η Γεωργία.

 

 

Σε ότι αφορά στις τιμές, αυτές είναι εξαιρετικές. Ξεκινούν από 300 ευρώ, θα βρείτε νυφικά των 700 και 800 ευρώ, των 1000 και των 1500 (για νυφικά που αγοράστηκαν (3000 και 4000 και φορέθηκαν μόνο μια φορά), αλλά και των 3000 (το συγκεκριμένο αγοράστηκε 7.500).

 

 

«Ok, υπάρχουν φθηνά νυφικά και στο internet, το θέμα όμως είναι ότι τα περισσότερα δεν είναι επώνυμα, δεν ξέρεις τι θα σου έρθει και κυρίως, δεν μπορείς να τα δοκιμάσεις πριν τα αγοράσεις», καταλήγει η Γεωργία.

 

Facebook: Wedding Dress Cy

Διεύθυνση: Λεωφ. Αμμοχώστου 32, Αγλαντζιά, Λευκωσία.

Πληροφορίες: 99 585918


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ