Ο πολιτισμός ενίκησεν

Το μήνυμα του Χαμπή του χαράκτη (εννοείται, στην κυπριακή διάλεκτο) μετά την απόφαση του υπουργού Εσωτερικών να παρέμβει έτσι ώστε να διασφαλίζεται η δια παντός απρόσκοπτη λειτουργία της Σχολής και του Μουσείου Χαρακτικής του Χαμπή στην Πλατανίστεια.

 


Article featured image
Article featured image

Διαβάστε πιο κάτω το μήνυμά του αλλά και τι θα γίνει τελικά με τα δωρεάν μαθήματα.

 

Πιο κάτω το «ευχαριστώ» του Χαμπή:

 

Εξισ̆είλησεν η αγάπη σας τζ̆ι εμπήκετε βαθκειά στην καρκιάν μου!

Εφέξετε τζ̆ι εδιαλύσετε το σκότος.

Αννοίξετε την στράταν της Σχολής Χαρακτικής τζ̆ι ευχαριστώ σας πολλά!

Ο πολιτισμός ενίκησεν.

Πάρα πολλά τα συγκινητικά σας μηνύματα συμπαράστασης. Μεινίσκουν αξέχαστα μέσα μου, διούν μου δύναμην τζ̆αι καρτερώ να σας ανταποδώσω την ίδιαν αγάπην τζ̆αι να σας φκάλω ασπροπρόσωπους.

Η Σχολή Χαρακτικής εννά συνεχίσει το έργον της, με την ίδιαν αγάπην σε ούλλους, που την υπέροχην ομάδαν μας.

Ευχαριστώ πολλά τον καθέναν σας ξεχωριστά, για την δικήν του συμβολήν!

Επαρελάσετε αγωνιστικά που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τζ̆αι επιτόπου στην στράταν που μας εκλείσαν. Εκτεθήκετε στην φωδκιάν των δράκων τζ̆ι εσβήσετε την.

Η υπέροχη ομάδα της Σχολής μας τζ̆ι εγιώ είδαμεν σας, εθαυμάσαμεν σας, εμείνετε στην ιστορίαν ως οι αληθινοί υπερασπιστές του πολιτισμού.

Κάπκοιοι επουλούσαν μας παραμύθκια τζ̆ι επολεμήσαν μας, άλλοι εκουρρώσαν τζ̆ι έν είπαν λέξην. Ο καθένας μας άφηκεν τ’ αποτυπώματα του.

Εμείς συνεχίζουμεν τες χαράξεις μας τζ̆αι τα τυπώματα των έργων της ψυσ̆ής μας.

Καρτερούμεν σας την Τετάρτην 8 τ’ Αούστου στα Πλατανίστεια, να συνεχίσουμεν τα δωρεάν μαθήματα χαρακτικής στην μνήμην του δασκάλου μου Α.Τάσσου! Καρτερούμεν σας τζ̆αι στες 14 του μήνα στην καλλιτεχνικήν εκδήλωσην στο αμφιθέατρον του Μουσείου μας.

Ευχαριστώ πολλά τους δημάρχους, κοινοτάρχες τζ̆ι άλλους παράγοντες, που ’βουρήσαν ν’ αγκαλιάσουν την Σχολήν Χαρακτικής Χαμπή τζ̆ι επροσφέραν της στέγην κοντά τους: Γεροσκήπου, Λάρνακα, Βάσα, Πισσούρι, Μαλλιά, Σπήλια, Λάνια, Μαζωτός, Αγλαντζ̆ιά τζ̆ι αλλού πό’ν τα συγκράτησα.

Η Σχολή μας έσ̆ει την στέγην της στα Πλατανίστεια, αλλά ταξιδεύκει σε ούλλην την Κύπρον. Θα βρεθούμεν στα ταξίδκια.

Χαμπής

3 τ’ Αούστου 2018

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ