Επιστροφή στο σχολείο με προσφορές από την Electroline

Αναρωτιέσαι τι σχέση μπορεί να έχει μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Κύπρου με την έναρξη της νέας σχολικής και φοιτητικής χρονιάς; Οι εκπληκτικές εκπτώσεις και μοναδικές προσφορές σε όλα τα απαραίτητα για μαθητές και φοιτητές είδη τεχνολογίας, φυσικά.

 


Article featured image
Article featured image

Ξεκίνησε τη νέα σου σχολική ή φοιτητική χρονιά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, επιλέγοντας laptop με κορυφαία χαρακτηριστικά και επιδόσεις που θα «απογειώσει» τις δικές σου επιδόσεις, με τιμές που έχουν «προσγειωθεί» μέχρι και €200 κάτω!

Έλα στην ELECTROLINE και βρες μια τεράστια ποικιλία σε μοντέλα και επώνυμες μάρκες φορητών υπολογιστών, όπως APPLE, HP, Lenovo, Dell και Asus, σε τιμές που ξεκινούν από μόλις €199! Αν, πάλι, θέλεις και tablet, μπορείς να επιλέξεις ένα από τα μοντέλα που είναι laptop + tablet, 2 σε 1 μαζί!

Οι προσφορές δεν σταματούν εδώ, όμως! Με κάθε laptop από την ELECTROLINE, παίρνεις δώρο ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς (antivirus internet security), αξίας €19.90!

Τέλος, επωφεληθείτε από μέχρι και 30% μειώσεις τιμών σε accessories υπολογιστών και smartphones.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τον πλήρη κατάλογο προϊόντων και προσφορών, αλλά και για τις online αγορές σας, μπείτε στο www.electroline.com.cy. Εναλλακτικά, επισκεφτείτε τη σελίδα της ELECTROLINE στο Facebook, καθώς και τα καταστήματά της.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ