Το φετινό Φεστιβάλ Νέων: Up to You(th) δεν χάνεται

Η νεολαία ξέρει πως να περνά ωραία.

 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφίες από την περσινή διοργάνωση

 

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι νέοι της Κύπρου δίνουν ραντεβού στο Πάρκο Ακροπόλεως στη Λευκωσία, σε ένα φεστιβάλ γεμάτο δράσεις, παιχνίδια και ενημερωτικές ευκαιρίες για όλους. Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, σας περιμένει όλους στο φεστιβάλ «Up to You(th)», που αγκαλιάστηκε θερμά από μικρούς και από όσους νιώθουν νέοι, και έγινε πλέον θεσμός αφιερωμένους στην ανάδειξή της ενέργειας, και της ζωντάνιας των νέων της χώρας μας.

Ενημερώσου: για ευκαιρίες εθελοντισμού και δράσεις που σε αφορούν στο NGO Fair όπου θα κάνεις γνωριμία με 70+ Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Επίσης, μάθε για τεχνολογία αιχμής με drone simulator, παρακολούθησε παρουσιάσεις εικονικής πραγματικότητας, απόλαυσε #live πειράματα επιστήμης, «διάβασε» ζωντανά «βιβλία» και μίλησε με τους συμμετέχοντες του Role Models Initiative.

 



Συμμετείχε: σε ανοικτές συζητήσεις με θεματικές όπως περιβάλλον, εκπαίδευση, ανθρώπινα δικαιώματα και άλλα.

 



 

Λάβε μέρος: σε προκλητικά παιχνίδια και δραστηριότητες καλαθόσφαιρας.

 



Φωτογραφήσου: με αγαπημένους ήρωες από το Cyprus Comic Con, συζητείστε με κύπριους game developers και ανταλλάξετε βιβλία που δεν χρειάζεσαι πλέον, με άλλα που σε ενδιαφέρουν.

 



Διασκέδασε: με συναρπαστικές «ρομποτικές μάχες», Reggae και Ska μουσική με ζωντανές εμφανίσεις από τους BlackOut, προβολές ταινιών μικρού μήκους από κύπριους δημιουργούς, αφηγήσεις από κύπριους ποιητές και παιδική γωνιά με εργαστήρι αυλού, παραμύθια, facepainting και κατασκευές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το https://www.facebook.com/events/554588378306721/

 

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ